Forum » Programska oprema » Defrag
Defrag
Tear_DR0P ::
Zanima me katere programe uporabljate za defragmentacijo. Poskušam naredit defrag skor prznega diska s privzetim programom za defragmentacijo v Winsih, pa ne more do konca defragmentirat.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Daedalus ::
>Zanima me katere programe uporabljate za defragmentacijo.
Uporabljam Linux in ni fragmentacije sploh Za winse se pa splača uporabit kr vgrajen defrag vsake tolko...
Uporabljam Linux in ni fragmentacije sploh Za winse se pa splača uporabit kr vgrajen defrag vsake tolko...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Kok to da linux ne pozna fragmentacije?? sm mislu da je to odvisno od česa druzga kot od OS-a.
Daedalus ::
Ne ne, fragmentacija je odvisna od ravnanja datotečnega sistema z datotekami. Linux sicer pozna minimalno fragmentacijo, ampak v večini primerov ni nikoli takšna, da bi dejansko vplivala na hitrost sistema. Medtem ko so pa winsi glede tega čisto drug svet...
Evo ene informativne razprave na to temo.
Hja, windows userji se boste mogli navadit, da ni vse normalno vsepovsod
Evo ene informativne razprave na to temo.
Hja, windows userji se boste mogli navadit, da ni vse normalno vsepovsod
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
No sej te reči poznam, sam kokr jst vem je tud diske na linuxu dobr včasih defragmentirat, sploh če velik sem pa tja snemaš.
Ne glede na FS
Ne glede na FS
roscha ::
@TearDrop
Aha. Nobl. In s ČIM jih defragmentiraš? Ker ni fragmentacije (ok je malenkostna pri polnem disku) tudi orodij za defrag ni.
Torej? Dratpiršna?
Aha. Nobl. In s ČIM jih defragmentiraš? Ker ni fragmentacije (ok je malenkostna pri polnem disku) tudi orodij za defrag ni.
Torej? Dratpiršna?
Z drotpiršno jih boš bolj fragmentiru bi reku.
Lahk pa probaš o&o, ki mi ga je svetoval perci, je na voljo tudi za linux.
Drgač pa ne trdim da morate defragmentirat, al pa da pride do takšne fragmentacije, da dalje sploh ne gre. Sam omenu sem da se tudi v linuxu pojavi fragmentacija in da se jo da odpravit - ne pa tko ko DR.M ki trdi da z linuxom fragmentacije ni spljoh.
Lahk pa probaš o&o, ki mi ga je svetoval perci, je na voljo tudi za linux.
Drgač pa ne trdim da morate defragmentirat, al pa da pride do takšne fragmentacije, da dalje sploh ne gre. Sam omenu sem da se tudi v linuxu pojavi fragmentacija in da se jo da odpravit - ne pa tko ko DR.M ki trdi da z linuxom fragmentacije ni spljoh.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DefregmentiranjeOddelek: Strojna oprema | 1642 (867) | RC37 |
» | Je trdi disk slab ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (753) | DragonHeart |
» | Program za defragmentacijoOddelek: Programska oprema | 2243 (2036) | jan01 |
» | kolko kaj defragmentirate vaše diske?Oddelek: Strojna oprema | 1648 (1195) | fahrenGONE |
» | Kateri program za defrag?Oddelek: Programska oprema | 3474 (2945) | Jeebs |