Forum » Operacijski sistemi » Moja aktovka
Moja aktovka
]ViRiana[ ::
Lp,
zanima me uporabnost mape Moja aktovka. Trenutno jo imam na namizju in vanjo shranjujem določene datoteke, ki jih pogosteje uporabljam. V čem je sploh poanta te aktovke? Ima kakšne posebne funkcije?
zanima me uporabnost mape Moja aktovka. Trenutno jo imam na namizju in vanjo shranjujem določene datoteke, ki jih pogosteje uporabljam. V čem je sploh poanta te aktovke? Ima kakšne posebne funkcije?
Vsi se rodimo blazni. Nekateri takšni ostanejo.
(Samuel Beckett: Čakajoč na Godota)
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Highlag ::
Ja ima.
Mišljena je za prenašanje datotek med računalniki. Če uporabljaš več računalnikov, recimo prenosnega in namiznega, lahko s pomočjo aktovke sinhroniziraš vsebino tvojih datotek na obeh računalnikih, tako da so na obeh računalnikih vedno najnovejše verzije.
Če imaš WXP si lahko več o uporabi aktovke prebereš v pomoči (F1)
Mišljena je za prenašanje datotek med računalniki. Če uporabljaš več računalnikov, recimo prenosnega in namiznega, lahko s pomočjo aktovke sinhroniziraš vsebino tvojih datotek na obeh računalnikih, tako da so na obeh računalnikih vedno najnovejše verzije.
Če imaš WXP si lahko več o uporabi aktovke prebereš v pomoči (F1)
Never trust a computer you can't throw out a window
]ViRiana[ ::
O, hvala.
Vsi se rodimo blazni. Nekateri takšni ostanejo.
(Samuel Beckett: Čakajoč na Godota)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Elite x3 je mobilni telefon ali računalnikOddelek: Novice / Windows Mobile | 12639 (10564) | Motion |
» | Windows 95 dve desetletji pozneje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 32821 (26292) | Spajky |
» | AktovkaOddelek: Loža | 1820 (1470) | DOOM_er |
» | Program za sinhroniziranjeOddelek: Programska oprema | 1133 (1054) | Karen |
» | Microsoft OutlookOddelek: Programska oprema | 1575 (1384) | ABX |