Forum » Navijanje » Flashanje biosa
Flashanje biosa
OChack ::
Ce ma kdo Live BIOS update ali kaj podobnega naj mi prosim pove, ce lahko flasham v windowsih tudi neorginalen bios, ki ni uraden oz. shackane biose, ki omogocajo razne nastavitve.
JLP ::
Zaenkrat še ne gre iz Windowsov
Ene plate pa flashanje BIOSa iz Windowsov že majo.
Pa tud Abit baje razvija tak program da boš lohka iz Windowsov flashov BIOS.
Mo vidl.
Ene plate pa flashanje BIOSa iz Windowsov že majo.
Pa tud Abit baje razvija tak program da boš lohka iz Windowsov flashov BIOS.
Mo vidl.
Live long and prosper!
OChack ::
heh sm ga flashov z MSI live BIOSom
pa je cist cool
sam comp se mi ni hotu restartat sam je cool pa cist izi, vse se nardi prek neta in samodejno, sam verzijo biosa izberes. Se zmr pa se ne da flashat hackanih biosov.
pa je cist cool
sam comp se mi ni hotu restartat sam je cool pa cist izi, vse se nardi prek neta in samodejno, sam verzijo biosa izberes. Se zmr pa se ne da flashat hackanih biosov.
VezTax ::
Mam plato EpoX in awardov bios 4.51PG kje bi dobu kako novo rezlicico tega biosa? 6.00 baje ze obstaja ali tudi vec? Vem da tisti dve crki na koncu PG neki pomenita kar se rahlo spomnim baje al je bios nov...nevem ve kdo??
TNX
TNX
msmiha ::
VezTax pridi na to stran. Lahko bi se že prej kaj takega domislil
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
OwcA ::
4.51pg ni bios plošče ampak tip biosa. Ne moreš ga enostavno flešat, saj je celoten bios flash rom prirejen temu tipu biosa
EASYdoor ::
a ve kdo kak fini site, kjer se nahajajo shackani biosi, ce sploh so?
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
jetam ::
Vse mogoce... od popravljenih logotipov (devil inside..) do piii mikrokode ce slucajno hoces na celeron platko dat piii al pa celery ii pa tko naprej.
Shadowman-x ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Socket 7 - maksimalna velikost diskaOddelek: Strojna oprema | 1773 (1516) | Tomay |
» | USB boot s starejše ploščeOddelek: Strojna oprema | 1160 (1001) | Azrael |
» | Zaznavanje diska ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1033 (976) | ToniT |
» | (pre)velik diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2418 (1871) | jest10 |
» | Update BIOSOddelek: Pomoč in nasveti | 969 (923) | ali3n |