Forum » Operacijski sistemi » Kako zaobiti aktivacijo windowsow xp
Kako zaobiti aktivacijo windowsow xp
kvesiyu ::
Prijateju(je nemec) sem na PC-ju v pisarni namestil originalne win xp pro nemške ki jih je dobi zraven pc-ja. Ker ima doma še en enak pc sem naredil z ghostom image in mu ga namestil tudi na domačem pc-ju. Tukaj se pa pojavi problem ker se hočejo windowsi aktivirati-potrebna registracija, ki pa je že bila narejena na pc-ju iz pisarne.
Programi ki se dobijo na netu da zaobidejo aktivacijo mi nekako ne delajo.
Če ima kdo kakšen nasvet ali kaj izkušenj okoli tega se priporočam
LP
Matija
Programi ki se dobijo na netu da zaobidejo aktivacijo mi nekako ne delajo.
Če ima kdo kakšen nasvet ali kaj izkušenj okoli tega se priporočam
LP
Matija
- zaklenil: ToniT ()
Zako ::
Jaz sem isto probal pri prijatlju, ki ima Tablet PC, pa sem najprej izbrisal (uninstall) SP2 in potem mi je z enim programckom, ki ti pokaže to aktivacijsko številko in nato sem vnesel pa je slo.
LP
LP
Zako je zakon!!!
borchi ::
na narobnem forumu si pristal dečko. tu mamo vsi dost keša za legalne windoze al pa furamo linux.
l'jga
Microsoft ::
Kaj si panicen?
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
samo pazim, da firma tvojih mokrih sanj ne bi bila prikrajšana za kak $. that's all!
l'jga
Zako ::
Clovk je vprasal mi odgovarjamo.
Mislm, verjetno vsi nimajo kesa za winse, ali pa nocejo podpirat minopoliste.
Mogoce je pa clovek enosatvno prestar, da bi presedlal na linuxe.
Vprasajte Kvesiyu-ta.
LP
Mislm, verjetno vsi nimajo kesa za winse, ali pa nocejo podpirat minopoliste.
Mogoce je pa clovek enosatvno prestar, da bi presedlal na linuxe.
Vprasajte Kvesiyu-ta.
LP
Zako je zakon!!!
kvesiyu ::
Zako hvala za odgovor.
Vidim da je tu na tabli kar precej idiotov kot so borchi in podobni.
Dajte fantje odgovorite na vprašanja smiselno če veste odgovor drugač pa raje molčite
LP
Matic
Dajte fantje odgovorite na vprašanja smiselno če veste odgovor drugač pa raje molčite
LP
Matic
darh ::
Mislm, verjetno vsi nimajo kesa za winse, ali pa nocejo podpirat minopoliste
Jest bi pa enga merđota.... pa nimam keša zanj... pomoje je najbolje da ga grem kar ukrast...
Jest bi pa enga merđota.... pa nimam keša zanj... pomoje je najbolje da ga grem kar ukrast...
Excuses are useless! Results are priceless!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darh ()
DarwiN ::
takšni ljudje kot je borchi potem ko so starejši cele dneve skozi okno gledajo in pazijo na svojo črešnjo, da mu nebi frocovje rabutat prišlo..
dajte zbrisat tale moj post, ampak moral sem ga napisat ker to dejstvo zagotovo drži !
dajte zbrisat tale moj post, ampak moral sem ga napisat ker to dejstvo zagotovo drži !
Microsoft ::
LOOOOL
Tale je pa da best!!! Ej, sam tole si trofu v nulo. Do konca!!!
Pa borchi, nc se bad za njihov $$$, zanekrat ga ne primankuje. Sej, ka si nek ekonomist al ka. Kle mas en link, pa se lahko nacitas, da jim konec leta 2004 ni slo slabo.
Gremo on topik.
kvesiyu, malo precekiri. Kje vse pa lahko dobis veljaven key, pa tako vrejetno ves.
by Miha
Tale je pa da best!!! Ej, sam tole si trofu v nulo. Do konca!!!
Pa borchi, nc se bad za njihov $$$, zanekrat ga ne primankuje. Sej, ka si nek ekonomist al ka. Kle mas en link, pa se lahko nacitas, da jim konec leta 2004 ni slo slabo.
Gremo on topik.
kvesiyu, malo precekiri. Kje vse pa lahko dobis veljaven key, pa tako vrejetno ves.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
takšni ljudje kot je borchi potem ko so starejši cele dneve skozi okno gledajo in pazijo na svojo črešnjo, da mu nebi frocovje rabutat prišlo..
DarwiN
registriran: 23.02.2003
kvesiyu
registriran: 16.12.2004
pobčki, mogoče ste premalo časa obrog tega foruma, da bi vedeli da ne spodbujamo piratstva.
edit: nevermind...
l'jga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borchi ()
ToniT ::
Dovolj je bilo!
Odgovor na tvoje vprašanje je tukaj.
Če pa želite kaj več, pa rešujte na kakem drugem forumu!
Odgovor na tvoje vprašanje je tukaj.
Če pa želite kaj več, pa rešujte na kakem drugem forumu!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lokalne volitve '06 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 34727 (32665) | krneki0001 |
⊘ | Solidarnost.. (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 5073 (4136) | Mati |
» | Windows Monad shell - res podrobno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7507 (5945) | 64202 |
» | Luknja v požarnem zidu SP2 za Windows XPOddelek: Novice / Varnost | 3452 (3452) | Cokolesnik |
» | Lastniki MSI K7T TURBOOddelek: Kaj kupiti | 801 (681) | tico |