Forum » Programska oprema » Formatiranje MultiMedia card
Formatiranje MultiMedia card
kurjač ::
Kolega je MMC kartico formatiral z Fat 32 in od takrat je neuporabna. Formatiranje v foto aparatu ne odpravi težav. Naredi par slik nato pa aparat izpiše eror cart....
Obstaja kak program za formatiranje oziroma v kakšnem formatu mora biti sformatirano.
lp
Obstaja kak program za formatiranje oziroma v kakšnem formatu mora biti sformatirano.
lp
kurjač ::
Žal se ne obnese. Formatiral sem iz Win XP, torej FAT ali FAT32 žal izgleda vse O.K. vendar ko gor posnamem recimo nek AVI fail ga med predvajanjem prekinja. Če ta AVI presnamem na disk pa tudi iz diska štrika popolnoma enako kot iz kartice. Našel sem en program Pixomedia ki naj bi znal formaterati cel kup FAT-ov. Ker v angleščini nisem preveč doma, prosim vas če si ogledate v pdf formatu navodila in mi kaj pametnega sporočite. Hvala
bastadu ::
Beri linkov post... Namreč te kartice imajo omejeno življensko dobo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje diska v W10 ne gre v starejše formate (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8265 (7005) | Pithlit |
» | Ne gre formatirat micro SDHC 32GB karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 3386 (3046) | ender |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11777 (9682) | Toros |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3498 (2322) | teedy |
» | Problem s SMARTMEDIA karticoOddelek: Strojna oprema | 1688 (1469) | pivmik |