Forum » Programska oprema » Backup program
Backup program
DEFA ::
Zanima me če kdo pozna kak dober program za backup Windows sistema. Do zdaj sem uporabljal acronis true image s katerim sem bil full zadovoljen vendar mi ne deluje več. Prej sem imel maxtorjev disk 120 Gb na ide vodilu vendar ker mi je crkno sem dobil novi hitachijev disk 120 gb na s-ata vodilo in odkar imam ta disk mi acronis true image ne deluje več. Ko dam narediti back up sistema mi deluje vse brez problema ko pa hočem ta backup pogledati v acronis secure zone pa mi napiše da še nisem naredil back up sistema... če kdo pozna kakšno rešitev ga prosim za pomoč. hvala!
[AMD Athlon 64 3200+ | 2 x 1024 Mb 400Mhz Patriot | MSI K8N Neo platinum |
Leadtek WinFast A400 TDH GF6800 |
WD 250 GB SATA II & Hitachi 120Gb 8Mb SATA | XASER III 1000 black & LC 550W]
Leadtek WinFast A400 TDH GF6800 |
WD 250 GB SATA II & Hitachi 120Gb 8Mb SATA | XASER III 1000 black & LC 550W]
Haki ::
Sam uporabljam Norton Ghost. Mi pride na eno disketo vse skupaj. Najprej botiram z zagonsko, zaženem NG z diskete, naredim sliko diska na particijo rezervirano za back up. Če mi gre kaj hudo narobe - enostavno obnovim particijo iz slike.
Alkoman ::
hja... Norton Ghost... sem imel instalirano 9-ko, pa ne vem, če sem kaj narobe naredil, ampak od instalacije naprej nisem mogel računalnika več ugasniti (vedno se je znova zagnal). Ko sem odstranil Ghosta, pa je bilo vse normalno...
Ali ima kdo kako idejo?
Ali ima kdo kako idejo?
/// --- I Am What I Am --- \ \ \
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje diskaOddelek: Programska oprema | 4330 (3484) | Duhec |
» | napaka na boot disku - win7 se ne zbootajo - je to konec?Oddelek: Operacijski sistemi | 2537 (2289) | lopov |
» | Back up disk imageOddelek: Programska oprema | 1847 (1534) | racunalnicar |
» | backup na usb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1245 (1081) | solatko |
» | kater program?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (1129) | solatko |