Forum » Pomoč in nasveti » Nastavljanje dostopanja do diskov, kak bodo to drugi windowsi razumeli?
Nastavljanje dostopanja do diskov, kak bodo to drugi windowsi razumeli?

Klemenn ::
No, dovolj imam da mi brata šarita po disku.
Kako jima naštimam, da mi ne bosta mogla priti do mojih diskov v svojem računu, z nastavljanjem varnosti?
Če bi bil kdo tolk dober, pa si vzel čas, pa napisal, za kaj se uporabljajo naslednje funkcije:
Dovoljenja
Nadzor
Lastnik
Dovoljenja v uporabi
Kaj moram naštimat, da bo potem njim napisalo da ni dostopa, windowsi pa bodo normalno delovali?
Kako bo to vplivalo na druge sisteme? Namreč, nočem da dostopata do diska, na katerem so drugi windowsi. Kako moram naštimati v tem primeru?
Kako jima naštimam, da mi ne bosta mogla priti do mojih diskov v svojem računu, z nastavljanjem varnosti?
Če bi bil kdo tolk dober, pa si vzel čas, pa napisal, za kaj se uporabljajo naslednje funkcije:
Dovoljenja
Nadzor
Lastnik
Dovoljenja v uporabi
Kaj moram naštimat, da bo potem njim napisalo da ni dostopa, windowsi pa bodo normalno delovali?
Kako bo to vplivalo na druge sisteme? Namreč, nočem da dostopata do diska, na katerem so drugi windowsi. Kako moram naštimati v tem primeru?

Klemenn ::
in pa, zanima me, kaj je narobe, če pod varnost nit SYSTEM?
in če SYSTEM krije tudi vse ostale (SERVICE,NETWORK SERVICE...itd)?
in če SYSTEM krije tudi vse ostale (SERVICE,NETWORK SERVICE...itd)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | s katerim programomOddelek: Programska oprema | 1545 (1349) | eric_cartman |
» | IPTV stremanjeOddelek: Omrežja in internet | 3241 (2733) | preem |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3377 (2799) | Pyr0Beast |
» | Kako ukrotiti Radix?Oddelek: Strojna oprema | 2122 (1811) | mtosev |
» | kak igrati quake 3 prek croos kablov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 850 (709) | CaqKa |