Forum » Pomoč in nasveti » omrežna soseščina
omrežna soseščina
SloTechnika ::
Na namizju imam ikono omrežna soseščina,ki jo hočem odstraniti z namizja(win98).Mi zna kdo povedati kako.
borchi ::
neki tweakUI(?) mislim, da to zna. drugače mislim, da če maš instaliran microsoft networking ti avtomatsko to ikono gor napopa.
l'jga
bastadu ::
Tako je! Če boš odstranil Microsoft Networking (ali nekaj podobnega) ali pa kar vse kat je tam, bo ikona izginila...
Kar lahko odstranim (za kar vem) je "omrežje na klic" -tam kjer odstranjuješ oz dodajaš komponente.Ampak če jst to odstranim mi internetna povezava ne deluje.Tak,da,če se ne da z namizja odstranit moj računalnik,koš,potem tud tega ne morem(omrežna soseščina),al kako?
borchi ::
control panel - networking - properties tvojega eth. adapterja - odstraniš microsoft network client in file&printer sharing...
al neki podobnega, ker je že nekaj časa kar sem se nehal pečat z windows.
al neki podobnega, ker je že nekaj časa kar sem se nehal pečat z windows.
l'jga
Tako,kot je napisal Borchi,mi potem internetna povezava ne dela.
Zdaj smo ugotovili,da se da to ikonco odstranit s programčkom imenovanim tweakui.
Pa hvala vseen za vaš trud
Zdaj smo ugotovili,da se da to ikonco odstranit s programčkom imenovanim tweakui.
Pa hvala vseen za vaš trud
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mreža pod xpjiOddelek: Pomoč in nasveti | 2176 (1542) | R33D3M33R |
» | Računalnika fizično povezana > Kaj pa zdej?Oddelek: Strojna oprema | 9557 (6493) | bastadu |
» | ne najdem omrežne soseščineOddelek: Omrežja in internet | 1108 (1058) | Meamoto |
» | Mreža, master browser in problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1661 (1497) | lojze_car |
» | Win 98 in mrezaOddelek: Pomoč in nasveti | 770 (656) | ToniT |