Forum » Navijanje » kompresija hard diska
kompresija hard diska
ramgad ::
V starih dobrih cajtih se je premajhen HD dalo skompresirat, pa je bilo (npr. 170 mb na 340mb)
SEdaj pa mojih 8 giga ne zadošča več, rada bi preverila vse opcije preden se odpravim po dodaten hard disk, kar pa povlece za sabo še ram,.. Nasvet?
SEdaj pa mojih 8 giga ne zadošča več, rada bi preverila vse opcije preden se odpravim po dodaten hard disk, kar pa povlece za sabo še ram,.. Nasvet?
da čas ne bi bil izgubljen
Dr_M ::
hja hja....
zadeve se obstajajo, ampak tega ze dolg nihce vec ne uporablja, zaradi tega, ker mimogrede lahko ostanes brez podatkov. pa seveda, tista kompresija se nepotrebno obremenjuje procesor.
se pa da, ce mas NTFS particijo. precej bolj varno in hitrejs, ampak ni pa tok huda kompresija.
boljs nov disk, ti recem
zadeve se obstajajo, ampak tega ze dolg nihce vec ne uporablja, zaradi tega, ker mimogrede lahko ostanes brez podatkov. pa seveda, tista kompresija se nepotrebno obremenjuje procesor.
se pa da, ce mas NTFS particijo. precej bolj varno in hitrejs, ampak ni pa tok huda kompresija.
boljs nov disk, ti recem
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
ramgad ::
Skompresirala bi kakšna 2 giga na vsaj 3.5, ker potrebujem malo več maneverskega prostora za downloadanje filmov.
Ne stabilnost, bolj me skrbi zapisovanje podatkov, koliko več časa, spomina,,..
Priporočilo za programček kompresiranja HD?
Ne stabilnost, bolj me skrbi zapisovanje podatkov, koliko več časa, spomina,,..
Priporočilo za programček kompresiranja HD?
da čas ne bi bil izgubljen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čimbolša kompresija - KGB ArchiverOddelek: Programska oprema | 1057 (776) | blackbfm |
» | Najnatančnejši posnetki Meseca doslejOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5949 (2997) | gzibret |
» | Najbolj lossless video in audio kompresijaOddelek: Zvok in slika | 1371 (1130) | CaqKa |
» | slikanje z digitalcem pri isti resoluciji - različno veliki fajli?Oddelek: Zvok in slika | 2180 (1727) | Quikee |
» | Zakaj JUICE nima podlageOddelek: Znanost in tehnologija | 2218 (1268) | Tic |