Forum » Pomoč in nasveti » Kako obnoviti prepisano datoteko?
Kako obnoviti prepisano datoteko?
Brilko ::
Zdravo!
Evo, biu sem mal prehiter, in sem zamenjal eno datoteko z istim imenom, vendar žal v napačni mapi (tako da se je prepisala, in ne kot je v naslovu zbrisala). Ampak je velikega pomena, dosti urc dela.
Sem probu z File Recoverjem, pa najde file, sam tega ne, ker očitno ni bil zbrisan ampak samo prepisan, in tega torej ne zazna vredu.
Prosim če kdo ve če je kaka rešitev naj mi pomaga, ker drugače nevem še kaj bo. Proooosiiim.
Evo, biu sem mal prehiter, in sem zamenjal eno datoteko z istim imenom, vendar žal v napačni mapi (tako da se je prepisala, in ne kot je v naslovu zbrisala). Ampak je velikega pomena, dosti urc dela.
Sem probu z File Recoverjem, pa najde file, sam tega ne, ker očitno ni bil zbrisan ampak samo prepisan, in tega torej ne zazna vredu.
Prosim če kdo ve če je kaka rešitev naj mi pomaga, ker drugače nevem še kaj bo. Proooosiiim.
- spremenil: gkovac ()
Mal sem študiru pa tuhtu je to sploh možno da če nisem sam naredu backupa, da bi se dal s čemerkoli dobit to nazaj?
Dejte vsaj povedat če je kaka varianta, ker je tipkovnca že na*ukala, nočem da še kej druga.
Dejte vsaj povedat če je kaka varianta, ker je tipkovnca že na*ukala, nočem da še kej druga.
gkovac ::
MIslim, da si v tem primeru rahlo v p"#$%. Sori stari, ampak mislim da se ne da. Upam da je tuki kdo bolj pameten od mene.
Aja... če si to delal v Wordu ali recimo v katerem drugem Office programu pol pejt mal pregledat folder "Recent". Upam da boš tam najdu kaj pametnega.
Aja... če si to delal v Wordu ali recimo v katerem drugem Office programu pol pejt mal pregledat folder "Recent". Upam da boš tam najdu kaj pametnega.
lp,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gkovac ()
Ne, prepisu sem si en .php file. Sej vete, pri vsaki strani more bit index.php, pa sem ga pač pastu v napačno mapo.
Sam če se da kao najdit izbrisane file, potem bi blo tud logično da bi se dal najdit vsebino filov, npr.pred enim dnevom. Se motim?
Sam če se da kao najdit izbrisane file, potem bi blo tud logično da bi se dal najdit vsebino filov, npr.pred enim dnevom. Se motim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gentoo - problemi z framebuffer in ifconfig (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5000 (4324) | Zaibatsu |
» | JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 1418 (1321) | SurfMan |
» | Firefoxu se meša - pomagajteOddelek: Programska oprema | 1252 (1141) | veteran |
» | Namesto, da bi mi slike pokazal, se kr "X" pokaže...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (1005) | Ethical |
» | Noče se povezat na internetno stranOddelek: Omrežja in internet | 1092 (940) | primzx |