Kiberpipa - V torek, 25. januarja ob 19.00, vas vabimo v Kiberpipo na POT: Kožuharjenje. Predava Matija Šuklje.
"Kožuharjenje" bo predavanje o tem, kako se da Linux okrasiti in prilagoditi posameznemu uporabniku. Vključevalo bo osnovno prilagajanje Bash, spreminjanje videza in občutka KDE ter Fluxbox in nekaterih drugih programov. V predavanje bo vključeno precej primerov in povezav do raznih strani s temami.
"Disklejmer": POT = Pipin Odprti Termin, Pipa = Kiberpipa = klet Kersnikove 6, Ljubljana.
Novice » Kiberpipa » POT: Kožuharjenje
Z-lot ::
Heheh, takisto sem jaz najprej pomislil na polhe...
...po branju novice pa na kožice (skins).
...po branju novice pa na kožice (skins).
Road Runner ::
gandalfar: pa dobr poslusi predavanje... sploh une dele o vkljucevanju vseh potrebnih tem na cd in o dpi
Jeebs ::
Jst sm se pa za lastn life ustrašu, ker me ena frendica kliče Polhy.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
B-D_ ::
Ko mali mihec porabi 3 ure, da mu končno uspe naštimati Windows skin na frendov računalnik, frend vtakne v comp igrico in začne pizdit, ker igra ne deluje...
pecorin ::
Ko mali mihec porabi 3 ure, da mu končno uspe naštimati Windows skin na frendov računalnik, frend vtakne v comp igrico in začne pizdit, ker igra ne deluje...
Zato mali mihec frendu svetuje naj si raje kupi xbox.
Zato mali mihec frendu svetuje naj si raje kupi xbox.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BarCamp in podobno v slo?Oddelek: Loža | 1853 (1570) | dba |
» | Ta teden v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 3271 (2765) | Daedalus |
» | Samo ena je KiberpipaOddelek: Novice / Kiberpipa | 3849 (3117) | Looooooka |
» | Tehnokomuna KiberpipaOddelek: Novice / Kiberpipa | 3145 (2670) | Tear_DR0P |
» | Kiberpipa zvoni samo štirikratOddelek: Novice / Kiberpipa | 3754 (2823) | inferno666 |