Forum » Pomoč in nasveti » Dual boot winXP in win98SE
Dual boot winXP in win98SE
roro ::
Žal mi forum ne pokaže starejših tem od 10 dni, zato moram postaviti vprašanje, ki je gotovo že bilo obdelano.
Imam instaliran win XP. Mi lahko kdo v nekaj korakih opiše, kaj mi je storiti, da bi imel na računalniku kot drugi operacijski sistem še win98SE SLO.
Hvala
Imam instaliran win XP. Mi lahko kdo v nekaj korakih opiše, kaj mi je storiti, da bi imel na računalniku kot drugi operacijski sistem še win98SE SLO.
Hvala
andrej ::
seveda ti forum lahko prikaze vec, samo nastavit si mores. enostavno klikni na tvoje ime potem pa dobis stran z nastavitvami...
teac ::
Hja....najboljše je, da si na drugo particijo zinštaliraš Win98SE.
Torej: vstaviš cd in bootaš računalnik iz cd (če je bootable), če ne pa iz zagonske diskete.
Potem pa še samo določiš, kam boš sistem naložil (torej na D: , če maš XP-je na C: -ju).
Potem pa si lahko naložiš še kak BootManager (al pa tudi ne-kakor hočeš)!!!
Torej: vstaviš cd in bootaš računalnik iz cd (če je bootable), če ne pa iz zagonske diskete.
Potem pa še samo določiš, kam boš sistem naložil (torej na D: , če maš XP-je na C: -ju).
Potem pa si lahko naložiš še kak BootManager (al pa tudi ne-kakor hočeš)!!!
roro ::
teac in Aleš hvala za nasvet. Če kaj ne bo šlo pa se znova javim.
Andrej, sem v zadnjem mesecu že večkrat poiskusil pa ni delovalo, številka se je spremenila, postov pa nisem videl nič več kot prej.
No zdaj je spet prijelo.
Andrej, sem v zadnjem mesecu že večkrat poiskusil pa ni delovalo, številka se je spremenila, postov pa nisem videl nič več kot prej.
No zdaj je spet prijelo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz WinXP--na Win98Oddelek: Pomoč in nasveti | 1219 (1109) | Airskull |
» | Installacija Win98 po WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1438 (1368) | R33D3M33R |
» | Dual boot ---> WinXP - WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1080 (917) | Lith |
» | Win ME in Win 98Oddelek: Pomoč in nasveti | 942 (846) | Spajky |
» | win me + win 98 seOddelek: Programska oprema | 1591 (1449) | Spajky |