Forum » Zvok in slika » Vprašanje glede satelitskih kanalov Eurosport in Eurosport 2
Vprašanje glede satelitskih kanalov Eurosport in Eurosport 2

kanabis ::
Zanima me če mi lahko poveste ali program Eurosport in 2 lahko gledam normalno..torej če je novi Eurosport odklenjen?
Ko pogledam na internetnistrani od Eurosporta sta sedaj za TV spored (Tv Schedule) omenjena dva "stari" Eurosprot 2 in "novi" Eurosport kateri deluje od 10.1.2005.
Tega jaz ne najdem preko satelitske pa me zanima če kdo ve ali je ta program dostopen vsem ali je pač kodiran.
Sam ne razumem najbolje angleško tako da tudi če piše..žal ne razumem.
Mogoče glih ne spada to sem, samo ker pač sodelujem na tem forumu in rabim pomoč...sem se obrnil na vas.
Ko pogledam na internetnistrani od Eurosporta sta sedaj za TV spored (Tv Schedule) omenjena dva "stari" Eurosprot 2 in "novi" Eurosport kateri deluje od 10.1.2005.
Tega jaz ne najdem preko satelitske pa me zanima če kdo ve ali je ta program dostopen vsem ali je pač kodiran.
Sam ne razumem najbolje angleško tako da tudi če piše..žal ne razumem.
Mogoče glih ne spada to sem, samo ker pač sodelujem na tem forumu in rabim pomoč...sem se obrnil na vas.
Spoštujem mnenje vsakega, zato spoštuj moje!

Jok3r ::
Kaj na Hotbirdu, Astri ti ga ne najde? Meni se zdi da sem ga videl tukaj nekje pa da je kodiran v viaccsesu. Ne sponem se tocno pogledati pa tudi ne morem, ker mi je ravno vceraj SOny duso spustu

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupil bi Satelitsko. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16395 (14855) | mumbo |
» | Total TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14215 (12313) | fulgur |
» | Satelitska oprema free to air?Oddelek: Zvok in slika | 3739 (3542) | Bagr |
» | Satelitska tvOddelek: Zvok in slika | 12934 (12220) | Tody |
» | Saelitska tv ali kako do eurosportaOddelek: Loža | 2043 (1815) | spitavc |