Forum » Slo-Tech » Prijava na različnih lokacijah
Prijava na različnih lokacijah
Kekec ::
Torej slo-tech obiskujem doma, v službi, pa še kje, in vsakič ko se prijavim doma grem v nastavitve in označim da naj me samoejno prijavi ... nato pridem v službo in naredim enako .... pa lej ga zlomka ko pridem spet doma se moram spet prijaviti in vidim da je samodejna prijava zopet na ne???
A mi lahko razloži kdo v čem je trik in da se mi nebo potrebno prijavlati vsakič?
lp
A mi lahko razloži kdo v čem je trik in da se mi nebo potrebno prijavlati vsakič?
lp
Sergio ::
a slucajno klikas na 'omogoci samodejno prijavo POVSOD'?
Ker ce to klikas, preberi pozorno, in bos videl, da 'omogoci' pomeni v bistvu 'oNEmogoci', kar ti skensla avto-prijavo na vseh masinah, kjer si bil avto-prijavljen.
Ker ce to klikas, preberi pozorno, in bos videl, da 'omogoci' pomeni v bistvu 'oNEmogoci', kar ti skensla avto-prijavo na vseh masinah, kjer si bil avto-prijavljen.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Ne seveda ne kliknem na to, sem prebral natancno tko da to ni problem, uporabljam Mozillo 173, cookie je tut omogočen tko da se mi sanja ne!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kekec ()
Evo sem naredil en kratek test:
Odprl slo-tech z mozillo vtipkal username pa password in šel na nastavitve označil samodejno prijavao ... zaprl mozillo in jo ponovno odprl in je blo vse v redu sem bil prijavljen.
Ponovim vajo z IE se prijavim nastavim na samodejno prijavo in zopet zaprem .. odprem in dela. In ko grem zdaj sept v Mozillo lpa spet stara pesem spet se je potrebno prijaviti.
A se komu sanja ?
Odprl slo-tech z mozillo vtipkal username pa password in šel na nastavitve označil samodejno prijavao ... zaprl mozillo in jo ponovno odprl in je blo vse v redu sem bil prijavljen.
Ponovim vajo z IE se prijavim nastavim na samodejno prijavo in zopet zaprem .. odprem in dela. In ko grem zdaj sept v Mozillo lpa spet stara pesem spet se je potrebno prijaviti.
A se komu sanja ?
Ziga Dolhar ::
Enako to.
A ni to že en preceeej star bug? Se mi zdi, da ga je lih xbite teden ali dva nazaj ponovno "prijavil" Primozu ...
A ni to že en preceeej star bug? Se mi zdi, da ga je lih xbite teden ali dva nazaj ponovno "prijavil" Primozu ...
https://dolhar.si/
darh ::
Jap... ko je primoz pogledal kodo je prijavil da mu vzame to 10 min...
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejna prijava?Oddelek: Slo-Tech | 2457 (1711) | darh |
⊘ | V-i-p vs. IskanjeOddelek: Slo-Tech | 1048 (1048) | Primoz |
» | Ne delovanje prijaveOddelek: Slo-Tech | 1354 (1137) | Maxtor |
» | Problem z odjavljanjemOddelek: Omrežja in internet | 1204 (1125) | Cokolesnik |
» | PrijavaOddelek: Slo-Tech | 1142 (925) | Primoz |