» »

problem brisanja datotek v program files-uporablja jo druga oseba ali program

problem brisanja datotek v program files-uporablja jo druga oseba ali program

pikec_rula ::

Zdravo.

V program files imam mapo xerox, ki se je sama od sebe znašla gor, v kateri je mapa nwwia, v njej pa nič (Moj tiskalnik je hp in je v drugi mapi.). Problem je v tem -prvič, da se je sploh znašla gor, drugič pa, da je ne gre zbrisat. Javi, da nwwia uporablja druga oseba ali program. Zaprite programe, ki datoteko morda uporabljajo, in poskusite znova. Isto tudi, ko zaštartaš računalnik znova. Poleg tega na enak način ne gre zbrisati mape MSN Gaming zone.:( Kaj za vraga je mapa Netmeeting nimam pojma.

Kako rešiti problem?8-O

Dodajam, da imam Kaspersky 5.0.153, Ad-aware, Spybot, SpyWare Blaster. Redno (beri vsak dan) jih posadabljam in zaženem, ad aware celo večkrat.Požarni zidovi so vsi on. Uporabljam le mozillo. Ponovno sem naložila windowse pred dobrim tednom dni.

Hvala in lp. :D

jurre ::

tisto mapo mapo xerox imam jaz tudi, ima pa isti datum kot sem nalozil winse, se pravi da se zgleda sama nalozi. Notri imam podmapo nwwia, ki je prazna. Glede brisanja ne vem, ker jo pustim na miru:D
tisto mapo msn gaming zone imam tudi in jo pustim pri miru, poznam nekoga ki jo je neuspesno brisal nekaj casa..potem je obupal:)
netmeeting je pa tole
pac spet nekaj vgrajene v winse..pusti pri miru pa je:P

largie ::

sem na hitro malo pogooglal.
klik 1
klik 2
ta xerox se pač instalira z winxp, mene ne moti, ne opažam da bi kakorkoli vplivala na sistem. izgleda pa da se jo da odstraniti z nekaj kompliciranja.

pikec_rula ::

thx a lot.

Lp.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ne morem zbristai dveh datotek

Oddelek: Pomoč in nasveti
7924 (841) tris
»

WinXP in odstranjevanje proramov

Oddelek: Operacijski sistemi
61257 (1114) Trinitron
»

Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
535812 (5812) gumby
»

A je kdo za eno strategijo

Oddelek: Igre
171674 (1425) frenk
»

neki vprašanj z winsi...

Oddelek: Operacijski sistemi
71073 (1003) Maxtor

Več podobnih tem