» »

Težave z matično ploščo Winfast K7NCR18G-PRO

Težave z matično ploščo Winfast K7NCR18G-PRO

dolenc ::

Imam matično ploščo Winfast K7NCR18G-PRO in zadeva ne deluje tako kot bi mogla. Plošča je do sedaj delala brez problemov, zdaj pa se enkrat prižge enkrat ne. Če pa se že prižge pa pride do štetja ramov, potem se začnejo nalagati windowsi in potem se resetira. Probov sem tud kaj nastavljat v biosu a takoj ko pride do biosa se resetira. Ker sem mislil da se zadeva pregreva sem zamenjov hladilnik na matični a ni nič bolje. Potem sem pritisniv pavzo pri štetju ramov in je zadeva lavfala 1 uro brez reseteranja. Jumperji so vsi nastavljeni pravilno, kriva je pa sigurno plata. Če kdo ve kaj bi slučajno bilo, naj prosim pomaga!
  • spremenil: ToniT ()

dolenc ::

Včeraj sem malo probaval in če imam priključen samo disketnik zadeva dela brez problema. Tko da sem flešov bios novejše verzije, a ni kej dost pomagal. Res tale plata je zlo čudna. potem sem probov it v bios in začuda je delal, tko da sem se mal igrav z nastavitvami a se je zadeva po 30sec reseterala;(( . Menov sem tud batarijo pa ni blo nč drugač. Pol sem šev špilat Dave 2 v dosu kake pol urce in je normalno delal :). Tko da neki mora bit ob zagonu plate narobe.
A je mev kdo že kej podobenga?

@Lahko kaki moderator popravi naslov in tist Wi na koncu zbriše, k sem se zmotu:8) .

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[težka tema] računalnik zmrzuje

Oddelek: Pomoč in nasveti
341865 (1557) solatko
»

Problem z računalnikom - nujno rabim pomoč

Oddelek: Strojna oprema
131429 (1294) Tomaz24
»

Epox 8rda3+

Oddelek: Navijanje
81073 (901) Enron x86
»

Malo drugačen cold boot problem - 8RDA+

Oddelek: Strojna oprema
5909 (819) BoLhCa
»

Spajky - rabim tvojo pomoc ( BX + Tualatin)

Oddelek: Pomoč in nasveti
191753 (1371) Spajky

Več podobnih tem