» »

Izgubljeni podatki na trdem disku....

Izgubljeni podatki na trdem disku....

Damny ::

Prjatlci sem na novo instaliru win XP-je. Pred tem sem linke iz explorerja-favorites shranil na na drugo particijo in nato nazaj uvozil. Da bi cist hud izpadu se odlocim, da ji se boot screen zamenjam. Vse nardim po navodilih. Kisto restartam nakar mi javi da je en fajl corrupted oz. da manjka (pa ne notskrnl) in kista se ne zazene. Predlaga mi naj, dam v masino cd z winsi in poizkusim z repair. Tako tudi naredim, pa sem opazu da nimam pojma o tem, kr neki delu brez glave. Odlocem se da se enkat nalozim winse, brez formatiranja. Ko je zadeva koncana u raziskovalcu videm prejsnje mape (documents and settings, not pa use po dvakat-all users in njeno mapo). Samo, da prejsnje njene mape ne morem odpret, propertis mi napise da je prazna. Iz tam sem hotu na drugo particijo shrant linke, k jih ma ful, pa jih ni, oz. mi jih noce odpret. Tuki se tudi zakomplicira, ker je u bistvu edini problem kako pridet do linkov, ce se sploh obstajajo?

Upam da sem podal dovolj informacij, da bi mi lahko kdo priskocil na pomoc in me resil mucne smrti :\

ToniT ::

Zadeva verjetno niti ni tako kritična.
Najprej izklopi simple file sharing - navodila tukaj
Potem klikni z desnim gumbom na mapo, do katere nimaš dostopa in na security dodaj sebe z vsemi pravicami. Če to ne gre, moraš klikniti na advanced in prevzeti lastništvo nad to mapo in potem boš lahko spreminjal tudi pravice in dodajal uporabnike.

Damny ::

Bom jutr poizkusil tole. Me samo zanima ce sem zaj... ko sem dal v prvih windowsih, da lahko samo ona vidi in upravlja s svojimi datotekami (u uporabniških računih sem to nastavu, geslo itd.).

Damny ::

Popolnoma prav si imel. Hvala. Reseno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Inštalacija Wordpress in tem

Oddelek: Izdelava spletišč
71796 (1713) inbox
»

Kako že obstoječo particijo razdeliti na 2 brez izgube podatkov

Oddelek: Operacijski sistemi
236671 (6340) Icematxyz
»

Grand Prix 4 -> problem pri instalaciji

Oddelek: Igre
141653 (1295) pero#3
»

pomoč,prosim!!!

Oddelek: Omrežja in internet
5704 (689) (sic)
»

Zelo nujno, neki z NTFS

Oddelek: Pomoč in nasveti
12965 (846) Kostko

Več podobnih tem