Forum » Operacijski sistemi » Linux za 44 Mhz!!!!
Linux za 44 Mhz!!!!
Lincolin ::
Hmmm,
ker linux mi predlagate k bi bil na disketi za prenosnika za brata. Linux, bi mel samo za za pisanje pa nič drugega. Rabim pa linux za prenosnik z 44 Mhz. Ne rabim z grafičnim umesnikom.
Ajde
Linke za download plosm!!!!!!
ker linux mi predlagate k bi bil na disketi za prenosnika za brata. Linux, bi mel samo za za pisanje pa nič drugega. Rabim pa linux za prenosnik z 44 Mhz. Ne rabim z grafičnim umesnikom.
Ajde
Linke za download plosm!!!!!!
- odklenil: kuglvinkl ()
CCfly ::
http://www.toms.net/rb/
Gor imaš vi in dietno različico emacsa.
http://www.volny.cz/basiclinux/
Tale ima pa pico editor.
Gor imaš vi in dietno različico emacsa.
http://www.volny.cz/basiclinux/
Tale ima pa pico editor.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
Nerdor ::
Poleg tega, kar ti je svetoval CCfly, poizkusi še micro Linux. Uporablja krnel 2.0.36 , kar je primerno za 44Mhz CPU . Drugače pa, lahko poizkusis s kakšnim Debian-om 2.1, ki ima ravno tako kernel series 2.0 in je tekel čisto uredu na 486-kah.
PS: obstaja še univerzalna mikro-linux distro, ki teče tako na PDA in starih compot-ih, samo ne najdem home page-a. Ker ima v imenu matematični znak za "mikro" in Linux.
Spomnim se, da je Linus Torvalds, ko je bil zaposlen pri Transmeti razvijal zadevo/deistro. za PDA, ki se je imenovala "Venturi" Linux, nekaj takega. Taka okleščena distro, ki je temeljila na Red Hat 6.0
PS: obstaja še univerzalna mikro-linux distro, ki teče tako na PDA in starih compot-ih, samo ne najdem home page-a. Ker ima v imenu matematični znak za "mikro" in Linux.
Spomnim se, da je Linus Torvalds, ko je bil zaposlen pri Transmeti razvijal zadevo/deistro. za PDA, ki se je imenovala "Venturi" Linux, nekaj takega. Taka okleščena distro, ki je temeljila na Red Hat 6.0
tx-z ::
to je že supr računalnik za dos, windowse 3.1 in pa word ...jst bi to gor naložu
edit: aja...rabš linux k je zastonj ..
edit: aja...rabš linux k je zastonj ..
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Brane2 ::
Po moje bi kaj s hudo oskubljenim kernelom 2.4 tudi lepo laufalo.
Sem že laufal stvari na 486DX100 in so v osnovi tudi Xi laufali, vendar je stroj v CLIju povsem normalno laufal.
Mogoče bi se dalo na takem stroju laufat celo kak midnight commander...
Sem že laufal stvari na 486DX100 in so v osnovi tudi Xi laufali, vendar je stroj v CLIju povsem normalno laufal.
Mogoče bi se dalo na takem stroju laufat celo kak midnight commander...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Nerdor ::
CCfly:
Lincolin: drugače, a nam lahko zaupaš, če ima ta prenosnik hardisk in mrežno kartico, poleg floppy-a? Ali pa je samo floppy opcija??
Da ti bojo lahko lažje svetovali ST-jevce. Če je opcija samo floppy ti je CCfly dobre opcije izbral.
Lincolin: drugače, a nam lahko zaupaš, če ima ta prenosnik hardisk in mrežno kartico, poleg floppy-a? Ali pa je samo floppy opcija??
Da ti bojo lahko lažje svetovali ST-jevce. Če je opcija samo floppy ti je CCfly dobre opcije izbral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje lahko dobim driverje za to tv karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (899) | All |
» | računalnik se sam zaganja!Oddelek: Strojna oprema | 2427 (1883) | Juventus |
» | BT878 tv tuner (Philips tuner) ?!Oddelek: Kaj kupiti | 1050 (939) | -MiS- |
» | Simpl OS za 166Mhz !!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1339 (1051) | mlamat |
» | Linux na disketi kot firewall/router (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7385 (5768) | Azrael |