Forum » Operacijski sistemi » WinXP in aktivacija
WinXP in aktivacija
cbelica ::
Kupil sem si WXP (home edition), pa me zanima, kako je z aktivacijo. Namrec, rad bi si napravil image primarne particije (Ghost), pa me zanima, ali naj to naredim pred aktivacijo (in tako vsakic, ko si hocem reinstal nardit, potem se aktiviram), ali lahko tudi po aktivaciji (in potem ni treba vec aktivacije? ali pac?)?
Hvala.
Hvala.
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
Aha... a pol ne bo treba vsakic znova aktivirat?
freeky ::
Ne ni ti potrebno ponovno aktivirati, tko da najprej aktiviraj windows-e, pol pa ghost nared.
Just a n00bi
mitjaje ::
Pri Microsoftu za aktivacijo, gledajo MAC naslov računalnika, druga ni pomembno!!
www.ultrasplet.net
Hvala za odgovore!
Ziga Dolhar ::
> Pri Microsoftu za aktivacijo, gledajo MAC naslov računalnika, druga ni pomembno!!
Res?
Res?
https://dolhar.si/
neo977 ::
mislim, da gledajo malo vec kot MAC. Kake S.M.A.R.T podatke diskov, BIOS, procesor ID itd... potem pa imajo pac nastavljeno, da se lahko dolocen procent stvari spremeni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aktivacija Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 2011 (1297) | jukoz |
» | Windows licenca - en PC ali več?Oddelek: Operacijski sistemi | 2085 (1738) | uros86 |
» | Reinstalacija licenčnih WinXP na nov PC?Oddelek: Operacijski sistemi | 2077 (1959) | PhotoBlaz |
» | Izkušnje glede namestitve Winxp pro (registirane verzije) na drug računalnikOddelek: Operacijski sistemi | 1954 (1631) | moj_nick |
» | WinXP aktivacija problemOddelek: Operacijski sistemi | 1330 (1186) | Mercier |