Forum » Strojna oprema » Iščem xDSL + ISDN router
Iščem xDSL + ISDN router
cryptozaver ::
Poskusam najti router ki ima poleg priklojucka za xDSL se ISDN backup konektor. na www.tutu.si (telekom) sem nasel Zyxel-a ki pa dosti stane. Ve kdo za kaksno alternativo?
ethelred ::
Lahko poskusiš s kombinacijo SMC 7004ABR in npr. USR ISDN PRO TA.
Ta SMC ima tudi RS232 izhod ravno v ta namen.
Ta SMC ima tudi RS232 izhod ravno v ta namen.
Pravzaprav ima telekom na voljo Vigor in ne Zyxell kot sem napisal.
Kar se pa tice SMC - resitev je zanimiva. Ce vzamem SMC 7004WABR (wireless) je cenovno skor enaka Vigorju.
Doma imam en ISDN TA vendar je USB. Je ze kdo kupoval kaksen 232 - USB adapter ali ruter ki ma kar USB namest 232?
Kar se pa tice SMC - resitev je zanimiva. Ce vzamem SMC 7004WABR (wireless) je cenovno skor enaka Vigorju.
Doma imam en ISDN TA vendar je USB. Je ze kdo kupoval kaksen 232 - USB adapter ali ruter ki ma kar USB namest 232?
Na zalost ma samo USB.
Tole je pa vse kar sem nasel na bolhi. Skupaj cena z SMC Wifi pride skor 50Ksit. Se zmer bols varijanta VIGOR allin1. Jest sem prpravlen dat najvec 30ksit.
Tole je pa vse kar sem nasel na bolhi. Skupaj cena z SMC Wifi pride skor 50Ksit. Se zmer bols varijanta VIGOR allin1. Jest sem prpravlen dat najvec 30ksit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri routerOddelek: Kaj kupiti | 1403 (1125) | hash |
» | Router SMC7004ABR V.2, vaše mnenje?Oddelek: Kaj kupiti | 1252 (1123) | Witboy |
» | Router in visok ID v emule & edonkey - OdgovorOddelek: Omrežja in internet | 1786 (1333) | Editor |
» | WLAN - spredi, zadiOddelek: Strojna oprema | 1165 (1095) | ~Panter~ |
» | RouterOddelek: Kaj kupiti | 1803 (1364) | AlienRex |