Forum » Pomoč in nasveti » ko zazvoni telefon, se mi računalnik prižge
ko zazvoni telefon, se mi računalnik prižge
calisto ::
Pozdravljeni
Moj problem je naslednji:
v računalnik (1700+, win XP) sem dal modem za navadno linijo.Na modem sem priključil tudi telefon s tajnico. Računalnik sem ponovno naložil in usposobil internetno povezavo (imam volja.net). Dokler se nisem povezal na internet je bilo vse v redu, nato pa je sledilo. Prekinil sem povezavo z internetom in ugasnil računalnik. In potem ...
doma je zazvonil telefon in moj računalnik se je prižgal.
Računalnik sem nato še nekajkrat ponovno naložil, v upranju, da bom rešil težavo. Vendar sem odkril le to - dokler ni nihče šel na internet, se tudi ugasnjeni računalnik ob klicu telefona ni prižgal. Ko pa je nekdo bil prej na internetu, se mi je računalnik vedno ponovno vžigal ob klicu telefona (če je bil ugasnjen).
Prosim za pomoč.
Hvala
Moj problem je naslednji:
v računalnik (1700+, win XP) sem dal modem za navadno linijo.Na modem sem priključil tudi telefon s tajnico. Računalnik sem ponovno naložil in usposobil internetno povezavo (imam volja.net). Dokler se nisem povezal na internet je bilo vse v redu, nato pa je sledilo. Prekinil sem povezavo z internetom in ugasnil računalnik. In potem ...
doma je zazvonil telefon in moj računalnik se je prižgal.
Računalnik sem nato še nekajkrat ponovno naložil, v upranju, da bom rešil težavo. Vendar sem odkril le to - dokler ni nihče šel na internet, se tudi ugasnjeni računalnik ob klicu telefona ni prižgal. Ko pa je nekdo bil prej na internetu, se mi je računalnik vedno ponovno vžigal ob klicu telefona (če je bil ugasnjen).
Prosim za pomoč.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Restarting računalnik znova in znovaOddelek: Pomoč in nasveti | 2790 (2419) | solatko |
» | wake on lan (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6236 (4347) | d0rK |
» | Ko odložim slušalko na telefonu se mi zažene računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9142 (4120) | Daniel |
» | Vdori in heckerjiOddelek: Omrežja in internet | 1284 (918) | Matri[X] |
» | Hardverski reset serverja prek telefonaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1188 (1039) | Brane2 |