Forum » Operacijski sistemi » Nemorem zagnati programe MS office na omejenem uporabniškem računu
Nemorem zagnati programe MS office na omejenem uporabniškem računu
ElectricMan ::
Imam eno neprijetno težavo. Pri omejenem uporabniškemu računu se pri štartu programa MS Office (word, excel, outlook,..) javi dialog z napako, ki pa piše "Operacijski sistem trenutno ni konfiguriran tako, da lahko izvaja ta program". Se da kako odpraviti napako tako, da lahko vsi uporabniški računi uporabljajo te programe. Sedaj samo uprabniki z administratorskimi pravicami lahko zaženejo te programe.
ElectricMan ::
To težavo še nisem rešil. Če imate kakšne ideje, kar besedo na dan. Ali se raje znebim tega MS sranja.
lopov ::
Zdravo,
windows 8.1 in nameščeni Office365 Home -- ne morem zagati nobenega programa, pri vsakem javi enako napako.
Zna kdo pomagati? Ni razlike, zaženem kot uporabnik ali administrator.
13 let kasneje ... Ziher ni naključje :)
windows 8.1 in nameščeni Office365 Home -- ne morem zagati nobenega programa, pri vsakem javi enako napako.
Zna kdo pomagati? Ni razlike, zaženem kot uporabnik ali administrator.
13 let kasneje ... Ziher ni naključje :)
b3D_950 ::
https://enzocontini.blog/2017/10/25/pos...
Poguglaj:
Office 365 The operation system is not presently configured to run this application
Poguglaj:
Office 365 The operation system is not presently configured to run this application
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
lopov ::
Hoj, guglanje v slovenščini je bilo neupešno, v angleščini pa je bil en izmed zadetkov tudi ta tvoj predlog.
Dejansko je pomagal zagon iz nadzorne plošče in popravilo po daljšem postopku -- pravkar je zaključilo. Problem je linija, sem na lokaciji z 1Mb/256kb kar ne gre nikamor.
K sreči sem imel na svojem prenosniku namestitev Libre Office, katerega sem najprej namestil da se je lahko nadaljevalo z delom, nato pa pognal popravilo pisarne.
Dejansko je pomagal zagon iz nadzorne plošče in popravilo po daljšem postopku -- pravkar je zaključilo. Problem je linija, sem na lokaciji z 1Mb/256kb kar ne gre nikamor.
K sreči sem imel na svojem prenosniku namestitev Libre Office, katerega sem najprej namestil da se je lahko nadaljevalo z delom, nato pa pognal popravilo pisarne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Cloud Storage Provider?Oddelek: Programska oprema | 2180 (866) | slitkx |
» | Win10 restart po nekaj sekundahOddelek: Operacijski sistemi | 1010 (739) | Manager |
» | systemprofile user desktop folder unavailable in vse ostale tegobeOddelek: Pomoč in nasveti | 705 (606) | SmeskoSnezak |
» | Microsoft z Office 365 zasluži več kot z Office (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 28562 (25194) | GupeM |
» | Microsoft .NET Framework 4 - Napaka ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1242 (1025) | SanAndreas |