Forum » Programska oprema » Panda ubila mrežno povezavo
Panda ubila mrežno povezavo
nurmaln ::
Zdravo
Iz Pandine uradne strani sem si snel preiskusno verzijo Panda Titanium Antivirus 4.01 in si jo namestil na računalnik. Po inštalaciji sem ponovno zagnal računalnik in ko se je zbudil mrežna povezava ni več delovala. Ugotovil sem da mreža ne deluje več ker imam računalnik priklopljen na router, Panda pa mi nekako sama določi nek čuden IP, katerega router ne prepozna.
Ima kdo kako idejo kako pandi preprečiti spremijanje ip-ja?
Iz Pandine uradne strani sem si snel preiskusno verzijo Panda Titanium Antivirus 4.01 in si jo namestil na računalnik. Po inštalaciji sem ponovno zagnal računalnik in ko se je zbudil mrežna povezava ni več delovala. Ugotovil sem da mreža ne deluje več ker imam računalnik priklopljen na router, Panda pa mi nekako sama določi nek čuden IP, katerega router ne prepozna.
Ima kdo kako idejo kako pandi preprečiti spremijanje ip-ja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem povezati na domač Wi-FiOddelek: Omrežja in internet | 1930 (1691) | All |
» | UltraVNCOddelek: Programska oprema | 1801 (1488) | poweroff |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9788 (8584) | fitipaldi |
» | lsass.exe in panda platinum internet security 2005 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1739 (1673) | OtonVM |
» | Firevall in antivirusni program kateri?Oddelek: Programska oprema | 1547 (1372) | jurre |