Forum » Zvok in slika » Zakaj ne delajo podnapisi
Zakaj ne delajo podnapisi
Jaka_3000@hotmail.com ::
Zdravo!
Sm učeri kupu v bigbangu dvd predvajalnik
Orion dvd 407 x (za 23 al 24 jurjov). Predvajo naj bi use od dvd-jov, divx, mp3, jpeg,.. Uglavnem skor use! Tu pa nastane težava. Prodajalc je reku da naj bi ta dvd predvajalnik predvajo podnapise v formatu. Sub in. Srt sam jih ne zazna kot da jih ni gor. Torej prodajalc lahk da se mi je zlagou al pa da je z dvd-jom neki narobe. A bi mogoč obstajal kakšni gonilniki s katerimi bi lahk poosodobiu program ki je nameščen v samem dvd playerju ker sm nek prebrau da to obstaja al ga naj kr pelem nazaj pa naj mi vrnejo dnar al kaj naj nardim?
Sm učeri kupu v bigbangu dvd predvajalnik
Orion dvd 407 x (za 23 al 24 jurjov). Predvajo naj bi use od dvd-jov, divx, mp3, jpeg,.. Uglavnem skor use! Tu pa nastane težava. Prodajalc je reku da naj bi ta dvd predvajalnik predvajo podnapise v formatu. Sub in. Srt sam jih ne zazna kot da jih ni gor. Torej prodajalc lahk da se mi je zlagou al pa da je z dvd-jom neki narobe. A bi mogoč obstajal kakšni gonilniki s katerimi bi lahk poosodobiu program ki je nameščen v samem dvd playerju ker sm nek prebrau da to obstaja al ga naj kr pelem nazaj pa naj mi vrnejo dnar al kaj naj nardim?
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Tema [divxvid] Orion DVD407x predvajalnik je že odprta in malce bolj pravilno naslovljena od tvoje. Žal rešitve zaenkrat še ni. Poglej malce za rešitve pri drugih predvajalnikih, predvsem prva stran tem: Yakumo, Yamada, Yamakawa...To temo zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD predvajalnik .sub .txtOddelek: Zvok in slika | 1074 (993) | Zorro |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5532 (4360) | m1h4 |
» | DVD LG LH-D6245 predvaja le originalne DVDje?Oddelek: Zvok in slika | 1323 (1226) | Dejancek |
» | sonydvd - video na posnetih dvdjihOddelek: Zvok in slika | 1091 (974) | Brainstorm |
» | DVD predvajalnik DenverOddelek: Strojna oprema | 1385 (1296) | pivmik |