Forum » Loža » vzglavnik aka pouštr
vzglavnik aka pouštr
eger ::
zadnje case se skos veckrat zjutraj zbudim bolj zmatran kot zvecer ko grem spat in nekako imam na sumu moj stari pouster da mi ne daje vec tistega kar bi si clovek zelel
ma kdo kasn pameten predlog kaj in se bolj vazno kako izbrati novega
mal sm gledal okol in recimo
to ali to pa to
mnenja ?
aja cena
15-20k bi ze prezivel, ceprav nebi bil navdusem da bi mogu kupit 3 da najdem tistega ki ustreza
ma kdo kasn pameten predlog kaj in se bolj vazno kako izbrati novega
mal sm gledal okol in recimo
to ali to pa to
mnenja ?
aja cena
15-20k bi ze prezivel, ceprav nebi bil navdusem da bi mogu kupit 3 da najdem tistega ki ustreza
Microsoft ::
Jst spim brez poustra in je kul. Posku.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
mali tapravi ::
Spsti brez pojštra je super,samo je pa problem da se telo navadi.Lahko mine tudi teden,dva....
Pa lep dan še naprej....
Tear_DR0P ::
Dokler sem bil samski sem spal brez povštra, ker sem spal na trebuhu in bi se lahk zadušil. Zdej pa bol mal spim
Po resnici povedan še vedno spim brez povštra, ona ma pa tistga najcenejšega "ergonomskega" iz pene. Mene povštri motijo in juh uporabljam samo če ležim na boku.
Po resnici povedan še vedno spim brez povštra, ona ma pa tistga najcenejšega "ergonomskega" iz pene. Mene povštri motijo in juh uporabljam samo če ležim na boku.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
STASI ::
Ena od možnosti da si zmatran je neprimerno ležišče. Včeraj ali predvčerajšnim sem slišal od ortopeda da mora biti ležišče trdo in ne mehko. povšter ne sme biti previsok!
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Tr0n ::
Jaz tudi iscem en ortopedski vzglavnik, ker me na case precej boli vrat. Na netu je tega kr nekaj, ampak bi rad osebno sprobal. V katerih trgovinah v MB se bi to dalo pogledat?
perci ::
Včeraj ali predvčerajšnim sem slišal od ortopeda da mora biti ležišče trdo in ne mehko. povšter ne sme biti previsok!
Tole je pa čist presplošna izjava. Ležišče ne sme biti premehko in ne sme biti pretrdo - to bi blo boljše - ampak s tem nič ne poveš.
Drugač, jst mam latex poušter, pa je kar v redu. Mi pa včasih zapaše met samo valjček pod vratom in za take primere ga imam pripravljenega zraven postelje.
mj123 ::
Problem pri novem povštru je, da dokler nekajkrat ne spiš na njem, ne veš, kako visokega kupiti. Če kupiš previsokega, imaš problem.
krho ::
Sovražim vse povšte, ki so narejeni v ENEM kosu iz latexsa ali hladne pene. Preprosto ga ne morem "potlačit" tako kot mi najbolj paše. Čito tako mimogrede. Povšter iz hladne pene je bolši od latexsa. Na Latexu je meni bilo vedno vroče. Pa še drugi problem je. Vsi ti povšti so globoki tam 25-30cm. Za tak povšter pa imam prekratko posteljo (200cm).
Sicer bom tudi jaz trenutni povšer moral zamenjati, ker je ves od švica. Samo najti 2 cm visoke povštre tako preprosto.
Drugače je najbolje v trgovini, če imajo postelje prositi, če zadevo lahko preizkusiš.
Sicer bom tudi jaz trenutni povšer moral zamenjati, ker je ves od švica. Samo najti 2 cm visoke povštre tako preprosto.
Drugače je najbolje v trgovini, če imajo postelje prositi, če zadevo lahko preizkusiš.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Poldi112 ::
Moj je iz ajdovih luscin. Vsaj mislim, pac neko zito. In je super ker se prilagaja obliki. Edino ko se prilagodi ga moras "resetirat" ce jo hoces na novo narediti. Kar pri meni izgleda tako, da predno se vlezem sunem vanj. Rutina.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 117780 (884) | mat xxl |
» | Nakup vzmetnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 36020 (12591) | TheHijacker |
» | Kupil drago lezisce in posteljno dno, vendar se zmeraj slabo spim (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12750 (9632) | rockstar |
» | VzglavnikOddelek: Loža | 11901 (9431) | terezijslo |
» | postelje in vzmetniceOddelek: Loža | 11282 (9255) | t1grica |