Forum » Programska oprema » cirilica
cirilica
ahac ::
Instaliral sem Crimson Skies (itak, da sposojen)
Špil je ruska verzija na CDju je pa še en program, ki ti spremeni nazaj v angleško verzijo. Vse lepo in prav, AMPAK: Zdaj se mi v windowsih namesto ščž v nekaterih fontih pojavljajo znaki iz cirilice. V Wordpadu (Offica še nimam) in UltraEditu izberem central european font, ampak se sploh ne spremeni. Enkrat sem izbral cirilico, pol pa nazaj c-e pa je blo ok.
Kako se sploh iz windows CDja skopira original fonte na disk?
Špil je ruska verzija na CDju je pa še en program, ki ti spremeni nazaj v angleško verzijo. Vse lepo in prav, AMPAK: Zdaj se mi v windowsih namesto ščž v nekaterih fontih pojavljajo znaki iz cirilice. V Wordpadu (Offica še nimam) in UltraEditu izberem central european font, ampak se sploh ne spremeni. Enkrat sem izbral cirilico, pol pa nazaj c-e pa je blo ok.
Kako se sploh iz windows CDja skopira original fonte na disk?
cyber ::
Greš v nadzorno pa tam klikni keyboard in pol tam nastavi na slovenian.. cirilco pa odstran če drugače ne gre če ne prime.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cronos PRO ali Cronos plus program za databaze iz rusije, pozna kdo ?Oddelek: Programska oprema | 1063 (738) | sas084 |
» | Corel Draw 12Oddelek: Programska oprema | 1680 (1041) | dzinks63 |
⊘ | Kako besedilo v Wordu dati v cirilico?Oddelek: Programska oprema | 3307 (3005) | Gandalfar |
» | Tipkovnica v ciriliciOddelek: Pomoč in nasveti | 4107 (3910) | Ramon dekers |
⊘ | posebna nakladalnica:)Oddelek: Loža | 2013 (1720) | Looney |