» »

flash mp3 plugin

flash mp3 plugin

swalow ::

Iščem flash player za mp3je, ki bi se naložil na strani in predvajal en mp3 kot inrro v page. Rabi samo funkcijo play in stop. Ve mogoče kdo za kaj tagega?
teorija kaosa - teorija o nepredvidljivem obnašanju v sistemih s povsem determinističnimi zakoni gibanja

Tody ::

Em FLASH sam ? Pač narediš animacijo in gumb off/on play/stop whatever mislim pa da je celo v helpu lepo napisan kako se to naredi...

swalow ::

hmm, ok naj malo bolj pojasnim. Ne poznam flasha, nimam niti orodja za delo z njim, rabim samo plugin za play in stop. ČE ga mogoče ima kdo, ali pozna kje bi lahko dobil kakšen primerek, naj me prosim obvesti tu na forum.
teorija kaosa - teorija o nepredvidljivem obnašanju v sistemih s povsem determinističnimi zakoni gibanja

Tody ::

Zdej si napisal tako bedarijo da te lahko samo glava boli. Če boš že dobil sorce v katerega boš moral samo mp3 vstavit potem že rabiš FLASH ali kak drug program SWISH ali kaj podobnega ki bo znal .FLA Končnico bralt. Ker karkoli dobš tista dva gumba (stop in play) imata lastnosti da ko se klikne na njih se požene določena aplikacija nujno vezana na posamičen element. Predstavitve ki jih vidiš na internetu so izvožene iz teh programov in se jih razen z kar nekaj truda in programi zelo težko spreminja.

[primoz] ::

če me spomin ne vara sem enkrat zasledil plug-in za php-nuke v flashu in sicer je delovalo tako, da si samo v eno direktori skopiral mp3 in si jih lahko potem izbral in predvajal......probaj poiskat:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Photoshop in zvok - lepo prosim za pomoč

Oddelek: Izdelava spletišč
121418 (1284) alessio2
»

HTML5 brez enotnega kodeka za <video> in <audio>

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
405046 (3548) Tear_DR0P
»