Forum » Loža » Dobra glasbena trgovina v Avstriji?
Dobra glasbena trgovina v Avstriji?
Backup22 ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo pozna kakšno dobro trgovino z glasbeno opremo (najbolje Graz)?
Kupujem namreč ojačevalec za kitaro (glava+box), pa bi rad pogledal malo čez mejo...
Ma že kdo kakšne izkušnje s kakšno trgovino? Hvala!
Zanima me, če kdo pozna kakšno dobro trgovino z glasbeno opremo (najbolje Graz)?
Kupujem namreč ojačevalec za kitaro (glava+box), pa bi rad pogledal malo čez mejo...
Ma že kdo kakšne izkušnje s kakšno trgovino? Hvala!
//
OnTheMic ::
Dam glas za Music-Produktiv in dodajam
Music-Town
Pri obeh štacunah sem že kupoval ONLINE, brez kakršnihkoli problemov. Če natančno veš, kaj hočeš, potem nimaš kaj falit. Če pa še nisi odločen in hočeš na mestu samem še kaj preizkušat, se boš moral odpraviti čez mejo v štacuno. Pri ONLINE imaš seveda zravn še poštnino, če greš v Avstrijo, moraš pa bencin plačevat, tko da si pribljižno na istem. Sicer pa, jaz sem za 30 kg paket plačal 44 evrov poštnine. Ampak glede na to, da sem robo dobil 200 evrov ceneje, kot bi jo preko slovenskih zastopnikov in dilerjev, mi še na misel ni prišlo, da bi se vozil v Avstrijo... naj mi pripeljejo pred vrata. In so mi. V enem tednu. Nepoškodovano.
LP
Music-Town
Pri obeh štacunah sem že kupoval ONLINE, brez kakršnihkoli problemov. Če natančno veš, kaj hočeš, potem nimaš kaj falit. Če pa še nisi odločen in hočeš na mestu samem še kaj preizkušat, se boš moral odpraviti čez mejo v štacuno. Pri ONLINE imaš seveda zravn še poštnino, če greš v Avstrijo, moraš pa bencin plačevat, tko da si pribljižno na istem. Sicer pa, jaz sem za 30 kg paket plačal 44 evrov poštnine. Ampak glede na to, da sem robo dobil 200 evrov ceneje, kot bi jo preko slovenskih zastopnikov in dilerjev, mi še na misel ni prišlo, da bi se vozil v Avstrijo... naj mi pripeljejo pred vrata. In so mi. V enem tednu. Nepoškodovano.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OnTheMic ()
Business ::
Zapelji se tja "v trgovino" in handlaj za ceno! Sigurno boš dobil vsaj 5% popusta. Samo omeni keš in malo zajamraj pa ti bodo kar spustli ceno! Meni vedno nasedejo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje dobiti zarnicoOddelek: Loža | 1461 (1081) | Tear_DR0P |
» | Nakup v Avstriji - carina?Oddelek: Kaj kupiti | 2166 (1456) | antonija |
» | nakupovanje v avstrijiOddelek: Kaj kupiti | 2262 (1953) | urosh |
» | Kupovanje pri PelugiOddelek: Kaj kupiti | 1935 (1402) | overman |
» | Online nakup iz Nemčije, prevzem na Avstrijski pošti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6739 (5757) | VASkO |