Forum » Pomoč in nasveti » zvočna - problem
zvočna - problem
webcreator ::
mam en problem z zvočno:
Yamaha opl3-sax (ISA) mi dela samo ko jo prvič instaliram.
primer: če mam že prej instalirano in zalaufam windowse (mam XP rc1, sam nardi isto na ME in 98), mi pokaže un zvočnik v taskbaru, ampak zvoka pa ni. In tud če mp3-je predvajam ne vrti, ampak stoji na začetku. Pol pa de-instaliram in ponovno namestim, resetiram in dela - dokler spet ne resetiram!!!
please help.
Yamaha opl3-sax (ISA) mi dela samo ko jo prvič instaliram.
primer: če mam že prej instalirano in zalaufam windowse (mam XP rc1, sam nardi isto na ME in 98), mi pokaže un zvočnik v taskbaru, ampak zvoka pa ni. In tud če mp3-je predvajam ne vrti, ampak stoji na začetku. Pol pa de-instaliram in ponovno namestim, resetiram in dela - dokler spet ne resetiram!!!
please help.
To all the virgins: "Thanks for nothing!"
- spremenil: webcreator ()
tec ::
Jaz imam enak problem z sczi kontrolerjem pa je problem v eepromu na scsi kontrolerju.Se da zrihtat,potrebujes seeno enako komponento da prepises eeprom.
L.p
tec
L.p
tec
Mal je pozno pa mi misli ne tečejo več tko k bi mogle, ampak si mi pa vseeno zelo pomagu pr problemu
krucymucy ::
Sej men tud ne dela vec tko k je treba - mal heca no!!!
Pri problemu pa ti zal ne morem pomagati, ker sam tovrstnih se nisem imel!!!
Pri problemu pa ti zal ne morem pomagati, ker sam tovrstnih se nisem imel!!!
a mogoče kdo ve kje bi dubu kake driverje za Win XP???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Colin McRae Rally 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10657 (1882) | opeter |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 75243 (18009) | tropico2078 |
» | Medal Of Honor Airborne (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10448 (5747) | MKC00 |
» | meče ven iz spila če je navit procOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1247 (1160) | smilyxx |
» | CD-RW Plextor problemOddelek: Strojna oprema | 1508 (1269) | dynamite |