Forum » Izdelava spletišč » Kako enostavno narediti, da stranka sama spreminja vsebino
Kako enostavno narediti, da stranka sama spreminja vsebino
denis66 ::
Za eno stranko sem naredu internet strani. Zdej bi pa ta stranka rada določene stvari spreminjala sama (nov izdelek, slika + opis + cena).
Zanima me, kako bi se dalo na čimbolj preprost način omogočiti stranki, ki ni prav vešča v izdelavi strani, da sama spreminja določene dele in hkrati da ne popaca ostale vsebine?
Strani so narejene v DreamWeaver MX-u.
Strani so postavljene na SIOL-ov strežnik! (PHP in ostala roba odpade)
THX,
Denis
Zanima me, kako bi se dalo na čimbolj preprost način omogočiti stranki, ki ni prav vešča v izdelavi strani, da sama spreminja določene dele in hkrati da ne popaca ostale vsebine?
Strani so narejene v DreamWeaver MX-u.
Strani so postavljene na SIOL-ov strežnik! (PHP in ostala roba odpade)
THX,
Denis
Tody ::
siol podpira ASP tko da je dinamika še vedno v igri. Contribute pa malček stane ampak kaj pa je to za firmo
Iztok Smolic ::
Hja ce ne gre drugače in če je firmi znan le program Word :) potem lahko tako probas ... poznam primer ko je bilo tako rešeno ...
Sm mogoče bi lahko firma zakupila prostor na kakem srežniku in imela stvar narejeno tako kot je treba.
Sm mogoče bi lahko firma zakupila prostor na kakem srežniku in imela stvar narejeno tako kot je treba.
-----------/------------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Politični kompas (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10125 (7703) | D3m |
» | NYT: Amazonov eksperiment, kako daleč lahko žene zaposlene (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 34177 (29301) | gruntfürmich |
» | Postavljalci internetnih strani POZOR - spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 3200 (1944) | Looooooka |
» | Dreaweaver in čšžOddelek: Izdelava spletišč | 1198 (989) | ferjan |
» | Avtorske pravice po izdelavi spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 3462 (2903) | Ziga Dolhar |