Forum » Izdelava spletišč » kater program uporabit za izdelavo spletne stani???
kater program uporabit za izdelavo spletne stani???
Ur0sh ::
Zanima me, če kdo mogoče ve za kakšen dober zastonjski (free) program za izdelavo enostavne spletne strani
Hvala!
lp
Hvala!
lp
mte ::
en zelo vredu je HTML-Kit http://www.chami.com/html-kit/, žal je samo za windowse (kar pa verjetno ti uporabljaš). Ni pa to vizualni editor - dobrega zastonjskega za windowse še nisem srečal..
Nvu mi pa ni všeč ker mi deluje bolj tako..hitrost je kot da bi bil napisan v javi, čeprav ni..
lp
Nvu mi pa ni všeč ker mi deluje bolj tako..hitrost je kot da bi bil napisan v javi, čeprav ni..
lp
b0B3k ::
Čeprav je bila ta tema že tisočkrat ...
Ne bom o tem kater je najboljši, se pa zagotovo splača dolpotegnit program pspad, zastonjski urejevalnik texta z vsemi mogočimi funkcijami (zadeva je zelo podobna UltraEditu). Fantje, ki so to zadevo sestavli skupaj so se res zelo potrudili.
P.S. še skrinšotki
Ne bom o tem kater je najboljši, se pa zagotovo splača dolpotegnit program pspad, zastonjski urejevalnik texta z vsemi mogočimi funkcijami (zadeva je zelo podobna UltraEditu). Fantje, ki so to zadevo sestavli skupaj so se res zelo potrudili.
P.S. še skrinšotki
njok ::
Sem sprobal TSW Webcoder, ki ga je priporocal zenith1 in sem zelo zelo navdusen. Res, gotovo najboljsi program kar sem jih testiral do sedaj, pa se free for non-commercial use je. Ga bom kar obdrzal. ;)
edit: samo s čžš-ji pa ne dela ravno najbolje
edit: samo s čžš-ji pa ne dela ravno najbolje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njok ()
mte ::
hja jaz sem enkrat potegnil ta tsw webcoder pa sem tudi bil navdušen, le ne vem zakaj je od mene zahteval cd od ms offica
ampak to ni bilo nekaj kar bi me odvrnilo od programa.
Pač pa sem za foro enkrat probal HTML-Kit in ko sem to videl sem bil še bolj navdušen. Je enostaven, zelo pregleden (kot webcoder), poleg tega pa imaš na voljo ogromno enih pluginov tako da si ga lahko prilagodiš praktično po vseh svojih željah..skratka toplo priporočam ga vsaj sprobat..
ampak to ni bilo nekaj kar bi me odvrnilo od programa.
Pač pa sem za foro enkrat probal HTML-Kit in ko sem to videl sem bil še bolj navdušen. Je enostaven, zelo pregleden (kot webcoder), poleg tega pa imaš na voljo ogromno enih pluginov tako da si ga lahko prilagodiš praktično po vseh svojih željah..skratka toplo priporočam ga vsaj sprobat..
njok ::
Na zacetku te obvesti, da tisti quick edit uporablja activex kontrole, ki lahko vcasih delajo tezave (vprasajo za office cd in podobne neumnosti). HTML-Kit sem sprobal vendar me ni navdusil.
Tody ::
če nebe vprašate NVU seka gate in se lahko skrije pred vsemi do sedaj sprobanimi programi (razni coffeycupi in webcoderji in ultraeditorji), ker tolko kolikor je ta program preprost in močen in učinkovit. Za začetnike 100% boljši kot dreamwaver.
Tody ::
okey vzamem nazaj... NUV ne zna odpret CSS in možno da tudi še kake datoteke... torej je dober samo za in le za html...
Iztok Smolic ::
Dreaweaver Clovek je vprasu program za izdelavo strani - ne urejanje htmlja ...
-----------/------------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namesto dreamweaverjaOddelek: Izdelava spletišč | 1324 (1324) | opeter |
» | Izdelava svoje internetne straniOddelek: Izdelava spletišč | 3208 (2671) | jancko |
» | HTMLOddelek: Izdelava spletišč | 872 (785) | root987 |
» | Kateri program za HTML programiranje oz. delanje HTML straniOddelek: Izdelava spletišč | 3475 (3271) | CaqKa |
» | Dober html in php urejevalnikOddelek: Izdelava spletišč | 957 (863) | andper |