Forum » Programiranje » kopiranje cele mape v visual basicu
kopiranje cele mape v visual basicu
civava23 ::
Uspelo mi je napisati makro, ki v visual basicu kopira posamezno datoteko v drugo mapo, ki izgleda nekako tako:
Sub Prenos2()
Dim SourceFile, DestinationFile
SourceFile = "C:\PREDOZIRANJE\nadzor\RCP\3.rcp" DestinationFile = "C:\PREDOZIRANJE\nadzor\RCP\aaa\3.rcp"
FileCopy SourceFile, DestinationFile
End Sub
Nikakor pa ga ne znam predelati tako, da bi namesto ene datoteke kopiral v drugo mapo vse datoteke, ki so v izvorni mapi, oz. da bi kopiral cel direktorij. Poizkusil sem z * namesto imena posamezne datoteke, pa verjetno ni prava rešitev.
------------------------
tudi če v naslovu KRIČIŠ, ne bo zadeva nič bolj opazna -P
Sub Prenos2()
Dim SourceFile, DestinationFile
SourceFile = "C:\PREDOZIRANJE\nadzor\RCP\3.rcp" DestinationFile = "C:\PREDOZIRANJE\nadzor\RCP\aaa\3.rcp"
FileCopy SourceFile, DestinationFile
End Sub
Nikakor pa ga ne znam predelati tako, da bi namesto ene datoteke kopiral v drugo mapo vse datoteke, ki so v izvorni mapi, oz. da bi kopiral cel direktorij. Poizkusil sem z * namesto imena posamezne datoteke, pa verjetno ni prava rešitev.
------------------------
tudi če v naslovu KRIČIŠ, ne bo zadeva nič bolj opazna -P
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lightweight Sync program za backupOddelek: Programska oprema | 2139 (1291) | Okapi |
» | Kako instalirati ubuntu brez usbja/cdja/dvdjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2084 (1832) | AC_DC |
» | MS-DOS/cmd xcopyOddelek: Operacijski sistemi | 1616 (1478) | DeeJay |
» | VB6 filecopy problemOddelek: Programiranje | 909 (726) | luksorzi |
» | kak se na slohostingu postav forum in katerega?Oddelek: Izdelava spletišč | 2248 (1892) | Klemenn |