Forum » Pomoč in nasveti » napaka 633
napaka 633
pjotr19 ::
mam en problem
ko hočem vzpostavit povezavo z netom (preko modema) mi javi napako 633. Zram mi razloži da so komunikacijska vrata (com 3) že zasedena.
uporabljala bi jo naj druga naprava ali program.
to se je začelo postopoma, včasih sn lahk šou na net včasih pa ne...zdaj pa sploh ne morem več
mam xp pro,
mašino mam strao 3 mesece, pa mi je ni kr za na servis vozit (ker to ne bo pod garancijo) če ni kja narobe z hardwareom.
ajd lp
ko hočem vzpostavit povezavo z netom (preko modema) mi javi napako 633. Zram mi razloži da so komunikacijska vrata (com 3) že zasedena.
uporabljala bi jo naj druga naprava ali program.
to se je začelo postopoma, včasih sn lahk šou na net včasih pa ne...zdaj pa sploh ne morem več
mam xp pro,
mašino mam strao 3 mesece, pa mi je ni kr za na servis vozit (ker to ne bo pod garancijo) če ni kja narobe z hardwareom.
ajd lp
Jernej88_ ::
Kolega ima isti problem pa probaj to: http://support.microsoft.com/kb/279658
No more Slovenia!
balkanec ::
Poskusi ponovno nastaviti povezavo. Zelo verjetno bo potrebno ponovno namestiti pravilne gonilnike za modem. Potem bo delovalo. Ni problem HW, ampak SW.
Ti si ziher pozigalec !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP EliteBook 8530p problemi z XPOddelek: Operacijski sistemi | 2361 (1991) | Nuke_H2 |
» | Prekinjanje internet povezave...Oddelek: Omrežja in internet | 1950 (1752) | tonccy |
» | Modem motorolaOddelek: Pomoč in nasveti | 2847 (2227) | joco |
» | IBM DTLA 307045Oddelek: Pomoč in nasveti | 1213 (1015) | 3LeR. |
» | tezave z abit kt7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1706 (1303) | texhex |