Forum » Pomoč in nasveti » abit sa6 ac'97 problem
abit sa6 ac'97 problem
mobisuxguru01 ::
Hi,
Mam Abit sa6, ki ima onboard zvok, nek AC'97, zraven plate dobiš driverje, v biosu jih eneblaš (jumperjev ni nobenih) in winsi ti zvočnega čipa NE ZAZNAJO.
Tko da če je mel že kdo takšne težave, al pa ve za njih rešitev se priporočam
lp
Mam Abit sa6, ki ima onboard zvok, nek AC'97, zraven plate dobiš driverje, v biosu jih eneblaš (jumperjev ni nobenih) in winsi ti zvočnega čipa NE ZAZNAJO.
Tko da če je mel že kdo takšne težave, al pa ve za njih rešitev se priporočam
lp
TheHijacker ::
Kolikor jaz vem iz VIA plat, se zvok v BIOS-u enabla dvakrat iz različnih menijev. Moment bom pogledal v knjigco............. Sam mal da najdem...............Damn, kje je?....... Evo najdu:
Eden je v Advanced Chipset Features in sicer "Onboard Sound", ki mora biti auto, eden je pa v Integrated Peripherals in sicer pod Onboard Legacy Audio, ki mora biti enablan. Pol maš pa pod tem menijem še en kup stvari kot so SB I/O in SB IRQ...
Meni s tem nastavitvami deluje, je pa res, da je plata MSI K7T Pro(MS-6330) za durona. Če je Award BIOS bi moralo biti podobno...
Eden je v Advanced Chipset Features in sicer "Onboard Sound", ki mora biti auto, eden je pa v Integrated Peripherals in sicer pod Onboard Legacy Audio, ki mora biti enablan. Pol maš pa pod tem menijem še en kup stvari kot so SB I/O in SB IRQ...
Meni s tem nastavitvami deluje, je pa res, da je plata MSI K7T Pro(MS-6330) za durona. Če je Award BIOS bi moralo biti podobno...
http://www.google.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Static noise/brnenje iz zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1501 (1155) | X-Jumper |
» | i:instalacija operacijskega sistema DELL OPTIPLEX GX 520Oddelek: Pomoč in nasveti | 1550 (1146) | xerian |
» | Asus M4A89GTD Pro matična ploščaOddelek: Strojna oprema | 4227 (3845) | iphoneecko |
» | POMOC PROSIM Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5770 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5362 (4919) | Xserces |
» | Video onboard + agp vga ne delujeta hkratiOddelek: Strojna oprema | 1756 (1515) | ender |