Forum » Programska oprema » 160 gb podatkov zbrisanih !!!
160 gb podatkov zbrisanih !!!
jimblek ::
Problem je sledeč. Pred tednom dni sem nabavil ICYBOX 350 ter trdi disk hitachi 160 gb ata. Do danes je vse normalno delovalo, pred dobro uro pa je disk postal neberljiv oziroma mi napiše sledeče - H:\is not accessible the file or directory is corrupted and unreadable. Tudi ko grem v properties mi javi da je used space - 0 byte
free space - 0 byte ter file system RAW. Nekje sem prebral da če je disk vecji kot 137 gb moras naložiti nek popravek vendar jaz imam xp proffesional s servis pack 2. Je pa res da se je količina podatkov na disku približevala tej številki 137 gb. Imam prenosnik tako da ne morem testirati na drugi mašini. Igral sem se tudi z partition magic 8.0 vendar si ni dalo nic urediti.
Prosim pomagajte kajti na disku imam veliko iz dv kamere presnetih home video posnetkov ki jih ne bi rad izgubil.
V naprej hvala, Jimi
free space - 0 byte ter file system RAW. Nekje sem prebral da če je disk vecji kot 137 gb moras naložiti nek popravek vendar jaz imam xp proffesional s servis pack 2. Je pa res da se je količina podatkov na disku približevala tej številki 137 gb. Imam prenosnik tako da ne morem testirati na drugi mašini. Igral sem se tudi z partition magic 8.0 vendar si ni dalo nic urediti.
Prosim pomagajte kajti na disku imam veliko iz dv kamere presnetih home video posnetkov ki jih ne bi rad izgubil.
V naprej hvala, Jimi
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
cortez ::
probi s programom GET DATA BACK (FAT al pa NTFS verzijo). Glej tudi, da ne boš nič shranjeval na ta 160GB disk.
Pa velik sreče.
Pa velik sreče.
jimblek ::
Najlepša hvala obema. S programom getdataback sem uspešno dobil nazaj približno 95% vsega. Res je trajalo malo dlje časa vendar se je izplačalo. Res še enkrat hvala za pomoč.
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1668 (1315) | ferguson |
» | Trdi disk - iz 250 GB na 137,4 GBOddelek: Pomoč in nasveti | 1434 (1229) | Daedalus |
» | Disk Hitachi 160 Gb - dostopnih le 137 GbOddelek: Pomoč in nasveti | 1956 (1624) | Kastrola |
» | WD 200GB - WinXP ne prepoznaOddelek: Strojna oprema | 1344 (1060) | Goldee |
» | Pomoč pri nakupu 120-aka!Oddelek: Kaj kupiti | 1535 (1182) | Nocko |