Forum » Kaj kupiti » Digitalna Kamera MiniDV - kero priporočate
Digitalna Kamera MiniDV - kero priporočate
motorolca ::
Lep pozdrav
RAd bi si kupil digitalno kamero format MiniDV. Danes je res velik trg in se je težko odločiti kero kamero.
Kar pričakujem od kamere je dober optični zoom, kvalitetna slika pri mocni/slabi svetlobi in za pameten denar.
Hvala za vašo pomoč.
Motorolca
RAd bi si kupil digitalno kamero format MiniDV. Danes je res velik trg in se je težko odločiti kero kamero.
Kar pričakujem od kamere je dober optični zoom, kvalitetna slika pri mocni/slabi svetlobi in za pameten denar.
Hvala za vašo pomoč.
Motorolca
CallMeAl ::
Po nasvetih s tega foruma sem pred kratkim v Avstriji (pri Majdiču) nabavil Panasonic NV-GS11EG-S in moram reči, da sem zelo zadovoljen. Internetna cena je 354E, cena v trgovini pa 400E, vendar sem v trgovini pojamral, da je v Slovenijo preko interneta ne morem naročiti in sem dobil 20E popusta - za ta denar pa dobiš še 5 MiniDV kaset.
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CallMeAl ()
motorolca ::
Hvala za nasvet in pomoc.
Lep pozdrav.
Lep pozdrav.
Nebesa pripovedujejo o Božji slavi,
nebesni svod sporoča o delu njegovih rok.
Psalm 19
nebesni svod sporoča o delu njegovih rok.
Psalm 19
Meamoto ::
No ja, še vedno z največjim veseljem priporočam Canon XL-1S, ampak ta je že v malce višjem cenovnem razredu..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Branje z DV kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5333 (4738) | sokel |
» | Mini DV ali DVD ali HDD???Oddelek: Zvok in slika | 1473 (1276) | Tear_DR0P |
» | Katero kamero kupitiOddelek: Kaj kupiti | 5235 (4074) | Gwanaroth |
» | Katero MINI DV KAMEROOddelek: Kaj kupiti | 2853 (1846) | Mr_Globus |
» | Mini DV kamera Panasonic NV-GS11 - osebno mnenje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7000 (5393) | pivmik |