Forum » Programska oprema » mp3 -> analog
mp3 -> analog
Quickbeam ::
Uspelo se mi je prijavit... čestitajte mi
Zanima me pa kako spraviti mp3 iz računalnika na avdio kaseto? Morem najprej kasetofon kupit? Če je še kaj drugega prosim da mi poveste.
Hvala
Zanima me pa kako spraviti mp3 iz računalnika na avdio kaseto? Morem najprej kasetofon kupit? Če je še kaj drugega prosim da mi poveste.
Hvala
kuntek ::
V pekač za CD boš bolj težko kaseto stlačil.
Ena možnost je da najprej zapečeš CD in nato presnameš na kaseto. Če pa imaš komponente pa jih tako lahko na zvočno priklopiš in veselo snemaš.
Ena možnost je da najprej zapečeš CD in nato presnameš na kaseto. Če pa imaš komponente pa jih tako lahko na zvočno priklopiš in veselo snemaš.
miranpozar ::
Klanjam se tvoji sposobnosti prijaviti se! Samo 550im slovencem je do zdaj to uspelo! Bravo si med prvimi!
Glede na to, da boš kaseto zaradi njene oblike težko spravil v disketni pogon, CD-ROM ali katero drugo odprtino v računalniku in tudi če bi jo na silo stlačil v omenjene odprtine, še vedno tam notri ni škratka, ki bi znal vrteti trak in nanjga pisati.
Torej boš moral nabaviti napravo kompatibilno z audio kaseto - kot si sam že približno uganil, je to kasetofon! Sicer ni treba da je ločena komponenta, lahko uporabiš tudi stolp.
Zadevo povežeš tako, da line-out iz zvočne kartice s kablom povežeš z line-in ali aux-in konektorjem na kasetofonu/stolpu.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Glede na to, da boš kaseto zaradi njene oblike težko spravil v disketni pogon, CD-ROM ali katero drugo odprtino v računalniku in tudi če bi jo na silo stlačil v omenjene odprtine, še vedno tam notri ni škratka, ki bi znal vrteti trak in nanjga pisati.
Torej boš moral nabaviti napravo kompatibilno z audio kaseto - kot si sam že približno uganil, je to kasetofon! Sicer ni treba da je ločena komponenta, lahko uporabiš tudi stolp.
Zadevo povežeš tako, da line-out iz zvočne kartice s kablom povežeš z line-in ali aux-in konektorjem na kasetofonu/stolpu.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje audio kaset v 2019Oddelek: Pomoč in nasveti | 2933 (2086) | Han |
» | Svoja glasba na avtoradiju na kaseto, kako?Oddelek: Zvok in slika | 4030 (3559) | Hayabusa |
» | Posneti musko(mp3) na kasetoOddelek: Zvok in slika | 2028 (1946) | cekr |
» | Kvaliteta zvoka pri kaseti -adapterju za cd playerOddelek: Zvok in slika | 3384 (3062) | ynos |
» | z audio kasete na racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2621 (2472) | kisser |