Forum » Hlajenje in modifikacije » Nizmot's waterblock
Nizmot's waterblock
Nizmot ::
Ja no pred casom sem se lotu novega vodnega bloka. To je v bistvu 2. vodni blok nasploh in prvi za AMD-je zdej pa bom prilimal slikice. Pa cim vec pripomb prosim!
THX
Nizmot
To je core!
Zunanji del!
P.S. Slik je okrog 15 samo druge niso dobre(so za en k =)). Postal bom se sliko koncepta.
Drugace so slike od PICT3399.JPG do PICT3414.JPG
THX
Nizmot
To je core!
Zunanji del!
P.S. Slik je okrog 15 samo druge niso dobre(so za en k =)). Postal bom se sliko koncepta.
Drugace so slike od PICT3399.JPG do PICT3414.JPG
Vesoljc ::
hmm, mal švoh se vidi...
voda vstopa na sredini, nato pa čez šobe v jedro bloka in ob straneh ven?
lahko bi ga poimenval da flow killer
pa si ga že sprobal? znaš ocenit CW?
voda vstopa na sredini, nato pa čez šobe v jedro bloka in ob straneh ven?
lahko bi ga poimenval da flow killer
pa si ga že sprobal? znaš ocenit CW?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Nizmot ::
Ja kot si sam ugotovu gre nasredi voda not in cez stranske luknje ven. =)
Za CW ti ne vem se tocno povedat. Preden sem usu proc sem prsu do 2500Mhz z mojim glupim bartonom ki zracno ni hotel delat niti 2100 .
Za CW ti ne vem se tocno povedat. Preden sem usu proc sem prsu do 2500Mhz z mojim glupim bartonom ki zracno ni hotel delat niti 2100 .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nizmot ()
rkb2 ::
Super izvedba. Če imaš dovolj močno pumpo dosežeš velike hitrosti vode skozi luknje in s tem velik odvod toplote. Mogoče bi lahko naredil še večje število manjših lukenj (npr fi 1.5 mm - z čeprav bi z vrtanjem šlo verjetno težko, na kaki prebijalki za žično erozijo pa bi verjetno lahko povečal število lukenj za 2x). S tem bi dodatno povečal površino in izboljšal prehod toplote. Izvedba spominja malo na Zalmanove vodne bloke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce FX 5600U@Extreme OC (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6811 (4415) | BlueFire |
» | Vodno Hlajenje by: DejancekOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2627 (1720) | Dejancek |
» | Ideja za vodni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1733 (1326) | Jebiveter |
» | Hlajenje GF4 Ti 4200 128 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8092 (6352) | DjTonic |
» | Notranjost ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1113 (854) | Jaka83 |