Forum » Elektrotehnika in elektronika » Pretvornik / nastavek za britanske vtikače
Pretvornik / nastavek za britanske vtikače
++ ::
Pozdravljeni;
upam, da sem v pravem razdelku za to vprašanje. Imam neko zadevico, kupljeno v Londonu, ki ima seveda po Murphyju (in moji neumnosti :) ) z našimi vtičnicami nezdružljiv vtikač, ki je tele vrste. Rabil bi torej nek pretvornik za naše dvoluknjaste vtičnice, pa ga nikjer ne nadjem -- vse kar sem našel, je pretvornik naše -> britansko. Morda kdo ve, kje bi (po možnosti v Ljubljani) to stvari imeli? Hvala za odgovor(e). :)
upam, da sem v pravem razdelku za to vprašanje. Imam neko zadevico, kupljeno v Londonu, ki ima seveda po Murphyju (in moji neumnosti :) ) z našimi vtičnicami nezdružljiv vtikač, ki je tele vrste. Rabil bi torej nek pretvornik za naše dvoluknjaste vtičnice, pa ga nikjer ne nadjem -- vse kar sem našel, je pretvornik naše -> britansko. Morda kdo ve, kje bi (po možnosti v Ljubljani) to stvari imeli? Hvala za odgovor(e). :)
xilinix.slo ::
Brezveze dnar metat stran za konverter -> v trgovino kupit zamenljiv vtič, ta starga "odcvikat" in novega gor
Na žalost sem, kar se tiče kakršnegakoli šarjenja po tovrstnih stvareh, popoln analfabet; poleg tega je celotna stvar v enem kosu in pod garancijo, tako da bi se rad tovrstnemu početju nadvse rad izognil. Vseeno hvala za reply.
Azrael ::
Včasih (pred začetkom turistične sezone) imajo take adapterje v Merkurju ali Obiju, mogoče tudi HTE in Delko (nisem 100%), lahko pa vprašaš tudi v trgovinah, kjer imajo opremo za kampiranje ali letališčih.
LP, Azrael
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Klical sem v Bauhaus, pa (kot mnoštvo ostalih štacun) pravijo, da nimajo. Sumim, da bodo prvi pred zidom, ko pride revolucija. :P
Imajo pa zato v Le-Tehniki, skupaj z razveseljivo kul odnosom do strank. Naročeno.
Še enkrat hvala vsem, zlasti roschi. :)
Imajo pa zato v Le-Tehniki, skupaj z razveseljivo kul odnosom do strank. Naročeno.
Še enkrat hvala vsem, zlasti roschi. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti AC pretvornik iz UK na naših 220V?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6832 (898) | VolkD |
» | RJ45 v 2xRJ11 adapterOddelek: Omrežja in internet | 846 (735) | starfotr |
» | Internet preko stare telefonske linijeOddelek: Omrežja in internet | 4733 (3973) | Duhec |
» | Elektricni Pretvornik: 110V -> 220VOddelek: Kaj kupiti | 8535 (8468) | gumby |
» | Trofazni tok v dvofazni tokOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 21251 (20587) | A. Smith |