Forum » Omrežja in internet » emule 0.44d in internet explorer
emule 0.44d in internet explorer
marmota ::
Lep pozdrav,
imam problem z emule0.44d in internet povezavo...
Namrec, ko se povezem na emule mi zadeva dela priblizno 3 ure, potem se mi pa povezava podre, izpisuje se mi obvestilo da so vsi strezniki nedosegljivi. Potem ne morem niti vec zagnati IE ker se mi izpisuje obvestilo...detecting proxy server...sledi dns error in potem Page cannot be desplayed. Ce hocem povezavo nazaj moram router resetirati.
Sicer imam ADSL, windows 2000, norton personal firewall, router DI604...
Imam se vprasanje ali je smiselno imeti poleg routerja tudi firewall-ali nima ze router podobne funkcije?
Hvala vsem, ki boste pomagali...
imam problem z emule0.44d in internet povezavo...
Namrec, ko se povezem na emule mi zadeva dela priblizno 3 ure, potem se mi pa povezava podre, izpisuje se mi obvestilo da so vsi strezniki nedosegljivi. Potem ne morem niti vec zagnati IE ker se mi izpisuje obvestilo...detecting proxy server...sledi dns error in potem Page cannot be desplayed. Ce hocem povezavo nazaj moram router resetirati.
Sicer imam ADSL, windows 2000, norton personal firewall, router DI604...
Imam se vprasanje ali je smiselno imeti poleg routerja tudi firewall-ali nima ze router podobne funkcije?
Hvala vsem, ki boste pomagali...
neso lhke
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
MKrmec ::
Router je Firewall haha. Sam pejt na router pa nastav firewall: ON mogoce je izkloplen. Sam pol bos mogu se porte odpirat itd.
www.portforward.com
www.portforward.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OpenVPN na DD-WRTOddelek: Omrežja in internet | 946 (743) | ExSpirit |
» | WI-FI kolobocijaOddelek: Kaj kupiti | 1889 (1467) | Machete |
» | WRT54GL me ne spusti na Facebook :OOddelek: Omrežja in internet | 3848 (3493) | Er333 |
» | Jutri svetovni dan IPv6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17585 (14581) | Spock83 |
» | Internet dela ali ne dela (lnux)Oddelek: Operacijski sistemi | 1952 (1621) | root |