Forum » Hlajenje in modifikacije » TTC-MT2AB
TTC-MT2AB
Windi ::
Zanima me, če ga kdo ima in mi lahko pove če je hrupen pa ostale specifikacije, ker si ga mislim nabavit ker je zelo ugoden, cenejši od vulcanota, pa dva ventija ima.
Bungee- ::
Ce bi ti tole mal bolj po domace napisu tudi ne bi skodlo, kako naj pa jest vem kaj je to TT-ZBLJ ...
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Dexxx ::
če je to to, kar jest mislm da je, zihr ni cenejši od vulcanota II. vulcano pride cca. 2400 SIT (če ga kje dobiš), tale štos je pa pomojem cca. 5k SIT.
....jebi, jebi,jebi....cenzorja....
Cosmo ::
Malo pobrskaj pa poisci kaki test..ko sem jaz gledal ni bil nevemkak dobro ocenjen...vsaj ne bolje kot Volcano II
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
msmiha ::
Volcano 2 je boljši za 2*C pa še cenejši
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Tomi ::
Vsekakor je Volcano II boljši. Vsaj zaenkrat je to najbolj ugodna varianta hlajenja, samo treba je vedeti, da še prihajojo boljše verzije. Recimo Zmaji obetajo dosti.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najtisji ventilator za 1600XPOddelek: Kaj kupiti | 1717 (1392) | kuglvinkl |
» | Kaj na celerona?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1430 (1090) | Dexxx |
» | Ventilator za Atlona 1,2GHzOddelek: Hlajenje in modifikacije | 915 (778) | element |
» | Kateri hladilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1385 (1050) | element |
» | volcano ali orb? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4350 (3600) | miguell |