Forum » Loža » svoj bend
svoj bend
Yohan del Sud ::
Ko sem bil majhen sem hotel ustanoviti svoj bend. Ime sem že izbral - Torn Scrotum. igrali pa bi reggie in zydeco križan z hop hop (kdor ne skače ni slouvenc) štancami. Je imel še kdo podobne ideje. Kako bi bilo ime vašemu nikoli ustanovljenemu bandu? Kaj bi špilal?
zizi ::
Meki smo hotel z frendi (SESTAVT) naj bi se imanovali
El Diablos
Špilal bi pa vse kar bi pršlo na pamet sam pol sem se jst preselil in so vsi načrti propadeli!!!
El Diablos
Špilal bi pa vse kar bi pršlo na pamet sam pol sem se jst preselil in so vsi načrti propadeli!!!
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Medved ::
jz sm pa že špilal v enem svojem uličnem bendu (prijatli s Poljan), tko mal za hec, pač nismo mel posluha za kaj več, samo za lastno zabavo. Tko za informacijo brat od eve sršen je biu zraven (bobnar drugač). Vse skupi je blo bl pijansko in za zabavo in hec. Luštn je blo hehe
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
Azmodan ::
Em, ja jaz sem se nekal menil za klaviaturista v reagge bandu, pa se je izkazalo, da nisem bil dovolj sposoben, oz. tehnično podkovan.
Smola.
Yohan, a greva midva band ustanovit
Smola.
Yohan, a greva midva band ustanovit
Monster ::
No jest oziroma MI pa mamo band ki smo ga ustanovil pred cca pol leta ne. Fulla noro je ne igramo pa tako Rock,, pa tako tud kake papa roache, nirvane, pa take...
Ime pa nam je Area 51...
Jest sm pa bobnar
E vedno upaj da bo neki iz tega benda pol pa bo ne morte pa prit taki ko isto poslušašte in ste te naj ta bolji kolegi res ker drgač bo samo kreganje pol pa žurka...
Ime pa nam je Area 51...
Jest sm pa bobnar
E vedno upaj da bo neki iz tega benda pol pa bo ne morte pa prit taki ko isto poslušašte in ste te naj ta bolji kolegi res ker drgač bo samo kreganje pol pa žurka...
Ka zaboga...
sketch ::
Jest sm hotu bit pa DJ. Sem si že skor mešalko kupu, pol sem pa vidu kolk bi mogu dat za spodobne "tarntejble" pa me je sezul pa sm se drgač odloču
Adapt and overcome.
sketch ::
monster pa težko je k' pr' norcih... moraš res obvladat, če hočeš da lepo zveni...
(fora je da je zvok plate odvisen od smeri scratchanja... pa še gramofoni za skrečanje so dosti dražji...)
(fora je da je zvok plate odvisen od smeri scratchanja... pa še gramofoni za skrečanje so dosti dražji...)
Adapt and overcome.
Monster ::
ja itak da je dražje probi na svojem gramofonu skrecat pa boš vidu kak dolg bo delala ne
se bi jest lahk tud na piskre bobnal, sk ko ni zvoka, pa ni kvalitete če me reažumeš.
se bi jest lahk tud na piskre bobnal, sk ko ni zvoka, pa ni kvalitete če me reažumeš.
Ka zaboga...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj poslušate? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 7109 (4568) | Slamca |
» | GlasbenikiOddelek: Sedem umetnosti | 3820 (3224) | gzibret |
» | še malo o slovenski glasbiOddelek: Sedem umetnosti | 3410 (2822) | mile |
» | Vtisi po Siddhartinem koncertu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6912 (4893) | zile |
» | Kaj je pobje, ne morte spat? :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3827 (1844) | frenk |