Slo-Tech - Izšel je nov Klepetalnik, tokrat verzije 1.2. Na željo nas, Slo-Techerjev, sedaj podpira tudi našo stran (in še Jokerja). Očitno se je aktivnost tistih, ki ste lobirali, zelo hitro izplačala. :)
Hvala vam
Novice » Ostala programska oprema » Klepetalnik 1.2
Binji ::
Sej nej nc posebnga tale proggy. Se zmer se mors konektat ce ces zvedet za kaj se sploh gre katera tema da jo lahko obkljukas.
BC3 ::
komentiral sem novico o hekani strani v drugem oknu je bla odprta pa ta novica in je pol kr sm dal
Jebiveter ::
Sam meni nikakor ne rata, da bi odgovarjal na teme! Zmeraj mi vrze vn, da bisem prijavljen!
Sej drgace je u redu, ker medtem ko srfam kje drugje mi proggy DLja teme in poste, potem pa lahko v miru prgledam kar me zanima!
Sej drgace je u redu, ker medtem ko srfam kje drugje mi proggy DLja teme in poste, potem pa lahko v miru prgledam kar me zanima!
minmax ::
osebno mi je tako veliko večje veselje brat nekatere stvari... :) pa še pod linuxom dela :)
drugače pa, verjetno je tehnična vprašanja najbolje poslati kar avtorju na torabora@ruleless.com ... (tko piše v helpu, če ga je kdo odpru :)
drugače pa, verjetno je tehnična vprašanja najbolje poslati kar avtorju na torabora@ruleless.com ... (tko piše v helpu, če ga je kdo odpru :)
Bane_ ::
no ja jest mam se zmer raj tale nacin tle pa sej mors tam isto cakat da ti z neta nalozi vse!Men se ta program kukr sm ga jest probu ne zdi nc posebnga![:\][:\]
marvin42 ::
CompZGAGA: najbrž imaš kaj narobe nastavljeno, kajti meni se ni treba povezovati z netom, da bi pobral sporočila. V novi verziji (1.3?) bo pa zadeva doterana do te mere, da ti niti računalnika ne bo treba prižgat.
Halo...[:\]
Halo...[:\]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NAS in crypto virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 5339 (4437) | black ice |
» | Težave - Router - Switch - PC&NASOddelek: Omrežja in internet | 1360 (1147) | Ales |
» | Problem: NAS + DLNA + velike datoteke = zaostajanje slike za zvokom.Oddelek: Zvok in slika | 1828 (1624) | refosk |
» | Organizacija domaOddelek: Pomoč in nasveti | 2428 (1807) | specing |
» | NAS ohišje - switch vprašanje?Oddelek: Omrežja in internet | 2125 (1804) | wooted |