» »

Audiogalaxy je postal Rhapsody

Audiogalaxy je postal Rhapsody

Audiogalaxy - Audiogalaxy, kateremu je smrtni udarec konec julija zadala zlobna RIAA, je dobil popolnega naslednika. Pri Audiogalaxyju so se namreč odločili, da bodo naredili plačljiv servis (9.95$ na mesec), na katerem bo mogoče poslušati skoraj vse (no predvsem skomercializirane) albume, ki vam jih srce poželi. Spisali so skupek programske opreme, Rhapsody imenovan. Rhapsody je predvajalnik, v katerem naredimo spisek pesmi, ki jih želimo poslušati preko interneta, pritisnemo predvajaj in že uživamo. Število pesmi, ki jih lahko poslušamo preko interneta je neomejeno, na mesec pa lahko zapečemo in posnamemo samo 10 komadov. Pa še najboljša novička. Rhapsody, ki je popolnoma AdFree program, lahko brezplačno uporabljate do 15. septembra. Ob plačevanju mesečne naročnine pa bo več cekinčkov šlo v roke glasbenikov in ustvarjalcev kot RIAA. Obilo glasbenih užitkov. En muzikantski klik.

3 komentarji

pivmik ::

Obsojeno na propad, tako kot Napster.
LP, Gregor GRE^

Eschelon ::

Tole je iz linka:

Can I download MP3s?

No. Rhapsody is a streaming-only service and does not offer MP3 downloads.



Can I play MP3s or other music files with the Rhapsody player?

No. Rhapsody only plays music that is streamed from our servers. It is not an MP3 player.



Can I burn CDs?

No. We are currently negotiating the rights so you can burn the music you enjoy in Rhapsody. When we get access to CD burning rights, we'll let you know. Be sure that you are signed-up for our Product Updates email newsletter to be alerted to all of the new features and music added to Rhapsody. To check if you get Product Updates, go to "Manage My Account" inside Rhapsody and scroll-down to "Email Services" under "Account Summary."


Kje je tistih 10 komadov? :(

P.S.: Ideja sploh ni slaba. Še posebej, ker posamezen izvajalec dobi denar glede na frekventnost poslušanja. Edina podobna stvar, ki sem jo doslej zasledil je bila komercialna dolvleka starih jazz komadov - samo tu so dajali mp3je za DL (na žalost le v 128kbps kvaliteti). Za vse broadband uporabnike bo tole mucho uporabno. Me pa prav zanima, kaka je kvaliteta.



Aja pa še ta žalost:

Is Rhapsody available outside the U.S.?

Due to licensing restrictions, Rhapsody's on-demand music subscription service is available to U.S. residents only. However, anyone, regardless of his or her geographic location, can take advantage of our free radio stations. We are working on expanding our subscription service outside of the U.S. in the future.

Switch ::

Odiedog: v času ko si ti bral FAQ, so zamenjali celotno stran, ali pa je moj brskljalnik preveč nagnjen k snemanju MP3jev in je preuredil tekst:D
Res so še ob 8.00 imeli napisano, da lahko snameš 10 komadov na mesec in jih tudi zapečeš na CD. Kaže, da jim je RIAA takoj stopila na vrat;(
Ah, pa smo spet pri RIAA;((


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RIAA bo pri certificiranju naklad upoštevala tudi spletno predvajanje

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
185947 (5088) Mehmed
»

RIAA v finančnih težavah

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
4411068 (8973) D3m
»

gothic metal (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
549198 (7355) R33D3M33R
»

Vaš najboljši komad (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Sedem umetnosti
26621926 (15936) AnWar
»

Najboljši komadi for ever !

Oddelek: Loža
334958 (4379) BigFoot

Več podobnih tem