Jaffa: Lej, kakor jest vem je tko: Spdif (6 kanalni digitalni) izhod je za recimo 5.1 sistem, kjer potrebuješ zunanjei odkodirnika za Dolby Digital. Potem pa pride naslednji problem. Audigy2 še ne podpira odkodiranja Dolby Digitala in lahko samo pred-kodira tako zapisano vsebino in zato potrebujes dodatni hardware. Je pa res, da podpira Dolby Digital EX 6.1, ki pa brez problema predvaja tudi zvok skozi zadnji center pravilno.
Zakaj bi bilo pa 6.2 mimo? Pač eden izmed globokotoncev zame ni bil dovolj in sem si nabavil še enega. Razlike, razen v doseganju nižjih frekvenc in boljšemu tresenju tal, ni.
Ko sem jaz testiral zadevo sem šel malo po trgovinah, pa nisem našel niti enega tovrstnega filma (je pa res, da sem površno gledal), sem pa prepričan, da jih bo kmalu več.
Lepo je pa slišati DVD-Audio z pravimi zvočniki, pa ne z tistimi za 100.000... Kaj si zelel s tem povedati?
Hojne: Tudi jaz sem imel v spominu, da Kolosej ima THX in ko sem preverjal na
http://www.thx.com/mod/cinema/find.html sem notri vpisal SloveniJa in ne Slovenia, ter tako zadevo narobe napisal. Sem popravil. Sicer sta pa to dvorani 5 in 6.