» »

Vodno hlajenje

Vodno hlajenje

Guru 3D - Vse bolj in bolj popularno postaja zadnje čase - navsezadnje nas je tudi kar precej Slovencev, ki hladimo svoje mlinčke z vodo. Tukaj si alhko ogledate še en tak projekt, ki je zanimiv predvsem zaradi dejstva, da je tip dal rezervoar in radiator v posebno ohišje, ki ga je še dodatno zvočno izoliral. Zanimiva in najbrž tudi uporabna ideja. Bo treba preizkusit, glede na to, da imam sedaj kar precej hrupno vse skupaj.

5 komentarjev

MRB0rYS ::

Mene samo zanima kaj se zgodi če zadeva spusti pr objemki al kje drgje ma ja celo stvar fadirbano k voda glig ni priporočljiva v vezju

luni ::

ce uporabljas destilirano vodo se nebi smelo zgoditi cisto nic... pa tudi drugace se prej vse skupaj stestira, preden se da v sistem

prfoks ::

Luni, ne glede na to, da imaš destilirano vodo bo kratki stik, vsaj imaš dovolj ionov v vodi, da voda prevaja. Rešitev bi bila kakšen glikol (seveda čist), ki se nahaja v antifrizu.

FlipeR ::

Zame je tole vodno hlajenje zanimivo preprosto zato, ker imam jaz midi tower(z 2 napajalci not) in ni vec placa za nic! Tko da delam vodno hlajenje v mini towercku zraven:)

TESKAn ::

po mojih izkušnjah voda na komponentah ne povzroči trajnejše škode (prevodna voda, namreč), dokler ne pride v kontakt z kakim pinom, k ma višjo napetost/ampere. Jst sm meu vodo na MX - u, mi je jebal (kazal, da ma MX sam 8 mega rama), sm obrisu, dela naprej brez problemov.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Chrome lanski zmagovalec, IE poraženec (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
7230078 (8111) roCkY
»

Razvili tkanino, ki zna tako zadrževati kot prepuščati toploto

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
235869 (2818) antonija
»

Izumi / Energija

Oddelek: Problemi človeštva
302902 (2129) Keyser Soze
»

Inquisitor

Oddelek: Igre
347282 (6666) Alamar
»

Jezik vpliva na varčevanje, ukvarjanje s športom, kajenje

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
4313226 (10822) Okapi

Več podobnih tem