Guru 3D - Vse bolj in bolj popularno postaja zadnje čase - navsezadnje nas je tudi kar precej Slovencev, ki hladimo svoje mlinčke z vodo. Tukaj si alhko ogledate še en tak projekt, ki je zanimiv predvsem zaradi dejstva, da je tip dal rezervoar in radiator v posebno ohišje, ki ga je še dodatno zvočno izoliral. Zanimiva in najbrž tudi uporabna ideja. Bo treba preizkusit, glede na to, da imam sedaj kar precej hrupno vse skupaj.
Luni, ne glede na to, da imaš destilirano vodo bo kratki stik, vsaj imaš dovolj ionov v vodi, da voda prevaja. Rešitev bi bila kakšen glikol (seveda čist), ki se nahaja v antifrizu.
Zame je tole vodno hlajenje zanimivo preprosto zato, ker imam jaz midi tower(z 2 napajalci not) in ni vec placa za nic! Tko da delam vodno hlajenje v mini towercku zraven:)
po mojih izkušnjah voda na komponentah ne povzroči trajnejše škode (prevodna voda, namreč), dokler ne pride v kontakt z kakim pinom, k ma višjo napetost/ampere. Jst sm meu vodo na MX - u, mi je jebal (kazal, da ma MX sam 8 mega rama), sm obrisu, dela naprej brez problemov.