» »

Easy Americanisation Plus

Easy Americanisation Plus

The Register - Roxio, nosilec blagovne znamke Easy CD Creator, se je spravil na stvarilca Easy CD-DA Extractor-ja, luščilnika in pretvornika glasbenih ploščkov avtorja Jukka Poikolanien-a.

O podobnosti nikakor ne gre razpravljati, prav tako ne o možnem zavajanju -- pa čeprav gre za programa relativno različne namembnosti. Se pa avtor luščilnika tolaži, da je na svetu polno (mali milijon) 'Easy' programčkov, tako da je tožba rahlo hecna (a še vedno resna). No ja, bomo videli... Klik!

3 komentarji

JLP ::

Raj nej bojo tih pa nardijo saj kej pametnga ne pa te jajca k majo zej. Edin k bi se lohk bal da bi zarad druzga produkta negov produkt bil ob dobr ime je JP. Roxio nej bo vesel da zato k se ker folk zmot pa misl da je kupu Easy CD-DA Extractor saj kej prodajo. Pa tud folk ne more bit tolk kretensj da bi zamenvov te dva imena/produkta. Sej je čist komot. Easy CD Creator čist sux, Easy CD-DA Extractor pa rula.

Ziga Dolhar ::

Pozabljaš, da niso vsi vozniki avtomobilov tudi prodajalci avtomobilov.

tha_man ::

ECD Creator 4 je men zakon program. Pregleden in funkcionalen. Petka je pa tako sranje, da to ne morem verjet;(( Sesuvabilno, nepregledno in počasno. Upam da štirka deluje na XP-jih, drugače grem raje nazaj na win2k, kot da bi moral ECDC5 uporabljat.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri program za ripanje cd-jev?

Oddelek: Zvok in slika
293912 (3374) BaRtMaN
»

Konkurenca Nero-tu

Oddelek: Programska oprema
111067 (817) meacho
»

WinXP & Adaptec Easy CD Creator5

Oddelek: Pomoč in nasveti
10956 (842) danielka84
»

Win2k CD-ROM ne dela??!

Oddelek: Pomoč in nasveti
8894 (807) edmund
»

Ker program, najboljši,najuporabnejši za peko CD-jev

Oddelek: Programska oprema
476967 (6154) Klemenn

Več podobnih tem