Forum » Zvok in slika » Ali se lahko napreže navadnega MX-a na raven MX-a 400
Ali se lahko napreže navadnega MX-a na raven MX-a 400
Dalmatinc ::
To je sedaj vprašanje. Me zanima, kolikšna je dejanska razlika med navadnim mx-om in mx-om 400. Ali sploh je.
P.S. upam da o tem ni potekala že kaka tema, če pa je pa se opravičujem
P.S. upam da o tem ni potekala že kaka tema, če pa je pa se opravičujem
Senitel ::
Prophet 2 MX -> Core: 173MHz Ram: 183MHz
MX400 -> Core: 200MHz Ram: 200MHz
To je vsa razlika...
MX400 -> Core: 200MHz Ram: 200MHz
To je vsa razlika...
Neki sem ču da je razlika v vodilu in da je MX 400 bolj dovzeten za OC........ali je to res !!
Ej, marija kva sem se režal k sem bral forum od PC-GAMERJA + JOKERJA k eni modeli nabijajo da je Kyro 2 boljši od Gf3
Ej, marija kva sem se režal k sem bral forum od PC-GAMERJA + JOKERJA k eni modeli nabijajo da je Kyro 2 boljši od Gf3
Ups ... Sej se po testu grafikulj lepo vidi... Sam je še vseeno praktično enako (ker ima 64bitni DDR).
Ja cool; sam čudno, da Nvidija čipa ni nič spremenila.
PA še eno vprašanje Senitel. Cirka do kolk lahko navijem svojga Winfasta.
PA še eno vprašanje Senitel. Cirka do kolk lahko navijem svojga Winfasta.
http://www.rivastation.com/vgacharts_e....
Senitel kako lako nastane potem med MX om pa 400 deset fps razlike kot vidiš na zgornjem linku !!
Senitel kako lako nastane potem med MX om pa 400 deset fps razlike kot vidiš na zgornjem linku !!
In kaj ma zdej to veze z tem o čemer sva se s Senitelom menla. Ej a veš da bomo v ponedeljek uvozli novo pošiljko banan (P.S. dobiš jo v Sparu) doh doh
Ej Senitel, kje ti vidiš kake zvezde ?
A je mogoče da takšna mala razlika v frekvenci uniči Clasic MX-a za 10 fps ??
Ej Senitel, kje ti vidiš kake zvezde ?
A je mogoče da takšna mala razlika v frekvenci uniči Clasic MX-a za 10 fps ??
Če pogledaš procentualno ima navaden MX 83% propustnosti MX 400... In hitrost je tudi tam 83% MX 400 .
Zajjuček ?
Po tvojih besedah jst sklepam, da je MX400 le navit MX......in na vsezadnje ni nobene druge spremebe
Imam prav?
Po tvojih besedah jst sklepam, da je MX400 le navit MX......in na vsezadnje ni nobene druge spremebe
Imam prav?
Zdej bi pa prosu naj mi en razloži kako Naviti Mx-a s DETONATROJI mam pa še NvMax če mi kdo pove mu bom zlo hvaležen k men ne uspe !"!!
bond007 ::
Najprej morš najt vredu driverje - pri enih zlo tešk usposobiš navijanje - mislim z coolbitsi.Priporočam detonatorje 12.60, še bolš pa 12.90.Stare detonatorje treba odstranit popolnoma.
Za navijanje mam jst najraj gtu
Pa še velik drugih nastavitev maš
Trenutno mam prophet2 mx na 210/240 z navadnim hladilnikom
Za navijanje mam jst najraj gtu
Pa še velik drugih nastavitev maš
Trenutno mam prophet2 mx na 210/240 z navadnim hladilnikom
Bond a se z temi nastavitmi da kej dosežt ? kako povišanje hitrosti. Al je to še sam en glup progi !!
bond007 ::
S tem programom lahk neomejeno, ampak res NEOMEJENO navijaš gpu in ram( sam vpišeš številko), poleg tega imaš spodaj desno nastavitve za ali kvalitetno sliko al pa hitrost.
V posamezne nastavitve se nisem spuščal, lahk pa vse sprobaš, po želji.
V posamezne nastavitve se nisem spuščal, lahk pa vse sprobaš, po želji.
_Mortal_ ::
Kok sm jaz tebe razumel bi lahk navil na 235/500 navil in bi delal
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
tomaz255 ::
Teoretično bi delal, samo GeForce tega ne bi zdržal. MOGOČE z Kakšnim ekstremnim hlajenjem in višanjem voltaže. V programu se res da to nastavit, sem pa 99,9% prepričan, da ne bi šlo.
fiki ::
matr ste pametni Edina razlika med MX in MX400 je frekvenca jedra-175 proti 200. Pomnilnik pa ŠE VEDNO DELA NA 166Mhz, poleg tega majo eni MX400 še 64MB rama.
siki
OldSkul ::
Dalmatinka to pa ja res izi za zastopit,ti pa skoz neki ena brezvezna vprašanja sprašuješ.Poglej naš test od sergia pa ti bo vse jasn!
Mate ::
in pol mas kle ironijo, k se vbistvu 128bitni SDRAM obnese bols kot 64 bitni DDR pr isti frekvenci
frudi ::
ja Mate, sam na škatli pa vseeno piše DDR
ampak itak mx in mx400 oba podpirata tako 128-bitni sdr in 64-bitni ddr ram. kot je že bilo napisano, edina razlika je frekvenca jedra.
ampak itak mx in mx400 oba podpirata tako 128-bitni sdr in 64-bitni ddr ram. kot je že bilo napisano, edina razlika je frekvenca jedra.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Loki ::
nekej glede bozje sibe - mx-200.
A ma ta tako nizko pomnilnisko prepustnost sam zarad tega, ker ma sdram al je tukej se kej druzga?
p.s. v nasi firmi sem komej preprecil, da ne bi dal te kartice v gamer vrsto configa.
A ma ta tako nizko pomnilnisko prepustnost sam zarad tega, ker ma sdram al je tukej se kej druzga?
p.s. v nasi firmi sem komej preprecil, da ne bi dal te kartice v gamer vrsto configa.
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MX2Oddelek: Zvok in slika | 1219 (1143) | alien-w |
» | RAZLIKA MED MX200 IN MX400?Oddelek: Kaj kupiti | 1633 (1361) | Daishi |
» | GF1 nice price :) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5251 (4556) | Shadowman-x |
» | Geforce 2 MX ali Kyro II?Oddelek: Kaj kupiti | 1733 (1334) | Lyu |
» | grafična kartica !Oddelek: Zvok in slika | 1972 (1531) | ABX |