» »

garancija :(

garancija :(

rasta ::

Problem je sledeč:
Imam nov računalnik (nalepko na ohišju sem že nepoškodovano odstranil :D) v katerega moram spravit SCSI vmesnik za skener. Problem je pa, da bi moral odlomiti ploščico, ki zakriva režo kamor pride vtič :(. Pri starmu kompjutru so bli uporabljeni šravbi, tlje je pa zašvasan :(:(;(
V štacuno ne bi rad nesel, ker mi bo gotovo za minuto dela zaračunal 5k+?
Mi je garancija še priznana, če imam odlomljeno eno ploščico na ohišju (vid se, da je bilo nekaj dano noter :()?

Kaiser ::

Teoreticno: garancija ti seveda ne velja vec cim ti odpres kisto in nekaj saris po njej.
Seveda pa je vprasanje ce te na servisu pogruntajo...

OldSkul ::

Jaz sem jo odprl pa mi je serviser iz megahita vseen priznal garancijo!!Verjetno zato ker je v mladosti tud on šaral po računalniku mi je povedal ker je prišel na dom!8-O

Paramedic ::

Sej on se ne spomni ali je bla gor 'prilotana ploščica' ali 'vstavljena ploščica'. Torej, lahko bi slednjo nekje dobil in jo vstavil v prazno mesto namesto SCSI-ja, če bi rabil garancijo.
End transmission.

bastadu ::

Mislim, da si bodo vseeno prišli gor, saj bo notri dodatna kartica. Mislim da pogledajo tudi pod svojo statistiko računalnik in tako vejo kaj je bilo dano notri... lahko se motim:O

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik - kako zalepiti tečaje od ekrana

Oddelek: Pomoč in nasveti
61018 (844) Invictus
»

Garancija

Oddelek: Kaj kupiti
423040 (1507) darkolord
»