Forum » Pomoč in nasveti » garancija :(
garancija :(
rasta ::
Problem je sledeč:
Imam nov računalnik (nalepko na ohišju sem že nepoškodovano odstranil ) v katerega moram spravit SCSI vmesnik za skener. Problem je pa, da bi moral odlomiti ploščico, ki zakriva režo kamor pride vtič . Pri starmu kompjutru so bli uporabljeni šravbi, tlje je pa zašvasan
V štacuno ne bi rad nesel, ker mi bo gotovo za minuto dela zaračunal 5k+?
Mi je garancija še priznana, če imam odlomljeno eno ploščico na ohišju (vid se, da je bilo nekaj dano noter )?
Imam nov računalnik (nalepko na ohišju sem že nepoškodovano odstranil ) v katerega moram spravit SCSI vmesnik za skener. Problem je pa, da bi moral odlomiti ploščico, ki zakriva režo kamor pride vtič . Pri starmu kompjutru so bli uporabljeni šravbi, tlje je pa zašvasan
V štacuno ne bi rad nesel, ker mi bo gotovo za minuto dela zaračunal 5k+?
Mi je garancija še priznana, če imam odlomljeno eno ploščico na ohišju (vid se, da je bilo nekaj dano noter )?
Kaiser ::
Teoreticno: garancija ti seveda ne velja vec cim ti odpres kisto in nekaj saris po njej.
Seveda pa je vprasanje ce te na servisu pogruntajo...
Seveda pa je vprasanje ce te na servisu pogruntajo...
OldSkul ::
Jaz sem jo odprl pa mi je serviser iz megahita vseen priznal garancijo!!Verjetno zato ker je v mladosti tud on šaral po računalniku mi je povedal ker je prišel na dom!
Paramedic ::
Sej on se ne spomni ali je bla gor 'prilotana ploščica' ali 'vstavljena ploščica'. Torej, lahko bi slednjo nekje dobil in jo vstavil v prazno mesto namesto SCSI-ja, če bi rabil garancijo.
End transmission.
bastadu ::
Mislim, da si bodo vseeno prišli gor, saj bo notri dodatna kartica. Mislim da pogledajo tudi pod svojo statistiko računalnik in tako vejo kaj je bilo dano notri... lahko se motim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik - kako zalepiti tečaje od ekranaOddelek: Pomoč in nasveti | 1018 (844) | Invictus |
» | GarancijaOddelek: Kaj kupiti | 3040 (1507) | darkolord |
» | Pumpa kaput!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2473 (1514) | Tugo |
» | pomoc prosimOddelek: Strojna oprema | 1682 (1343) | ABX |
» | čimbolj prefinjeno odstranjevanje nalepke iz compaOddelek: Pomoč in nasveti | 2644 (2276) | gorenc |